Konferens på vintern. 

Våra vinterpaket innehåller det ni behöver för att få ut det mesta av er konferens. Unika konferensmiljöer, energigivande aktiviteter och härliga middagar i världsarvets Visby eller på den gotländska landsbygden.

På vintern bäddas Gotland in i tysthet. Den karga naturen tar en paus från solbadande turister och hämtar andan. Nu kan ni känna stillheten, fyllas med energi och andas in ren krispig luft i lungorna. Långt ifrån den vanliga turistsäsongen hittar ni ett lugn på ön samtidigt som upplevelserna finns kvar. 

När höstvindarna viner eller snöflingorna faller kvarstår fantastiska restauranger, magiska platser att besöka och öbor att träffa. Här ges tid för reflektion där ni skapar möten att minnas.

Våra aktuella vinterpaket.

Vinterkonferens

Vinterpaket i Visby.

I detta konferenspaket ges möjlighet till kreativitet, rekreation och teambuilding på en och samma plats. I världsarvsstaden Visby hittar ni allt från det pittoreska medeltida rummet till den stora moderna anläggningen. Ni får ut det mesta och bästa av Visby, långt ifrån den vanliga turistsäsongen.

Så mycket bättre på vintern.

Detta unika paket passar den något mindre gruppen som uppskattar att ha en hel anläggning exklusivt för sig själva i en härlig miljö som garanterat ger er möten att minnas. Ni bor och konfererar på  välkända Grå Gåsen. I deras berömda ladan har Sveriges artistelit gästspelat i programmet Så mycket bättre i många år.

Kontakta oss.

10 + 3 =

Mer om konferenspaket på Gotland

Vare sig ni är på jakt efter ett konferenspaket med fokus på teambuilding, en destination att utbilda er personal på eller om ni bara vill slappna av ute i naturen är Gotland troligen precis vad ni söker. Utifrån era önskemål skräddarsyr och anpassar vi konferenspaketet med ett enda mål: Att det ska överstiga era förväntningar.

 

Varför ska man välja ett konferenspaket på Gotland?

Anledningarna att besöka Gotland är många. På Sveriges största ö möts ni av en unik natur, kreativa och exceptionella matkreatörer, en spännande historia, kritvita stränder och åtskilliga sevärdheter. Var och en erbjuder en upplevelse i sig. Alla tillsammans, dagar man aldrig glömmer.

Våra konferenspaket erbjuder möjligheten att fly vardagen för ett ögonblick. Med hjälp av våra lokala entreprenörer och vår expertis kan vi anpassa upplevelsen helt efter era önskemål.

Konferenser, upplevelser och event på Gotland. Vi finns här och erbjuder kostnadsfri konsultation.

Var kan man ha konferens på Gotland?

Vi erbjuder konferenspaket och upplevelser över hela Gotland. Varför inte ta konferensen ut till Fårö? Den magiska ön som är världsberömd för sin unika natur och sina magiska raukfält gör det lätt att glömma all stress och press under konferensens gång. Den perfekta tillflykten från vardagen.

För det mer äventyrslystna teamet, som vill lämna konferensen starkare både fysiskt och som grupp erbjuder vi ett ”going active”-alternativ eller ett ”äventyrspaket”. Här kan båda paketen kombineras med mer traditionella konferensaktiviteter för att kunna erbjuda det bästa av två världar, från Kneippbyn i väst till Ljugarn på östra Gotland. Ett annat alternativ är en ”padelkonferens” om ni precis som oss har fastnat för denna fantastiskt roliga sport.

För dem som är sugna på att släppa loss och känna sig som en kändis för några dagar erbjuder vi ett ”Så mycket bättre”-paket på Grå Gåsen i Burgsvik. Här kör vi ett konferenspaket som är designat kring det rikskända TV-programmet med samma namn. Naturligtvis inkluderar detta musik, sång, och middagar i Gåsens Lada med många skratt.

 

Olika årstider för konferens på Gotland

Oavsett årstid så finns det underbara smultronställen på Gotland och vi är här för att se till att ni får upptäcka dem. Ön går från händelserik och äventyrlig, till fridfull och ostörd och uppmuntrar till diverse aktiviteter, både inomhus och utomhus.

 

Surfcamp. Boka konferens året om på ett av Gotlands alla smultronställen.

Vårkonferens på Gotland

Det här är tiden då naturen på Gotland börjar vakna till liv och de kala vintervyerna försiktigt börjar grönska. För er som vill njuta av ett Gotland utan att trängas med alla turister är det här det perfekta tillfället.

Sommarkonferens på Gotland

Sommaren på Gotland säljer sig själv. Kritvita stränder, ett kvällsljummet Visby, Almedals- och Medeltidsveckan lockar besökare från hela världen. Ett intensivt stadsliv i en livs levande medeltidsmiljö, med ängar och blommande dikesrenar strax utanför, vem blir inte sugen?

Höstkonferens på Gotland

Många tycker att hösten på Gotland är den bästa årstiden på ön. Sommarvärmen dröjer sig kvar och man kan mysa runt på ön i lugn och ro. På restaurangerna kan man njuta av lokal matlagningskonst, utan köer och trängsel.

Vinterkonferens på Gotland

En konferens på Gotland under vintern blir ofta fokuserad, intim och lugn. Aktiviteter som under sommaren är fullbokade kan man över denna tid uppleva helt för sig själv. För att inte tala om den nästan sagolika stämningen som lägger sig över ön ihop med vinterlandskapet.

Kontakta oss för mer information genom att fylla i din e-post och telefonnummer i formuläret ovan. Tillsammans skräddarsyr vi ett konferenspaket på Gotland, just för er.