En värld fylld av upplevelser.

Hållbara konferenser på Gotland.

 
Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Vi arrangerar konferensaktiviteter, utflykter och middagar som gör att det blir ett möte att minnas. Hos oss hittar du ett brett utbud av färdiga aktivitetspaket som passar utmärkt för ett lyckat event, en konferens, kick off eller teambuilding. Vi hjälper dig även gärna att utifrån din egen idé bygga en lyckad aktivitet. Scrolla dig neråt för att se dig omkring bland några av våra färdigbyggda paket. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Middagar & fest.

Kallis, konferens Gotland

Fest på Kallis.

Med den coolaste utsikten över Östersjön, solnedgången som kuliss och dina gäster som gör festen, lovar vi en kväll ni sent ska glömma.

Gotlandskalas.

Att bjuda till kalas enligt gotländsk tradition innebär att en viss ordning följs. Släktingar, prästen och eventuella lärare har företräde in i byggnaden. Vi är inte petiga med just den ordningen, men vi är väldigt noga med att ge er en oförglömlig upplevelse.

Ruinmiddag.

Inramad av vackra fönstervalv, väggar av kalksten och en distinkt känsla av att för ett ögonblick vara en del av Visbys historia – en ruinmiddag är något extra!

Matresan – från jord till bord.

En stor del av vårt gotländska arv kretsar kring mat. Att odla, förädla och servera god närproducerad mat och dryck är en stolt hjärtefråga för gotlänningar. I denna upplevelse kan du känna på smaken att det ligger mycket hjärta och stolthet bakom varje tugga och varje klunk.

Konferens Visby

Unik Location?

Vi har erfarenheten att skapa middagsupplevelser på andra platser än traditionella lokaler och restauranger. På stränder, kalkstensklippor, vid rauk-fält, höloft och mycket mer. Har du en plats där du vill skapa en unik middagsupplevelse? Kontakta oss så skissar vi på ett magiskt upplägg.

Kontakta oss.

7 + 13 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.