Aktiviteter & Middagar.

En ö fylld av genuina upplevelser.

Vår ständiga strävan är att erbjuda de bästa upplevelserna till våra gäster när de besöker oss. Det gör att vi är marknadsledande på utvecklingen av aktiviteter på Gotland. Följ med bortom de vanliga turiststråken och upptäck det äkta Gotland. Våra aktiviteter och middagar är framtagna för att ni skall få ta del av det äkta Gotland samtidigt som ni får tid att umgås med varandra och stärka sammanhållningen.

De flesta av våra aktiviteter har en stark anknytning till Gotland. Vare sig det handlar om en guidad tur, en tävling med kluringar, en matupplevelse eller en cykeltur någonstans på ön så kommer ni få en närproducerad upplevelse som ni inte kan få någon annanstans. Våra aktiviteter går även bra att anpassa så att alla kan vara med och många fungerar även för större grupper.

Middagar & fest.

Gotlandskalas.

Att bjuda till kalas enligt gotländsk tradition innebär att en viss ordning följs. Släktingar, prästen och eventuella lärare har företräde in i byggnaden. Vi är inte petiga med just den ordningen, men vi är väldigt noga med att ge er en oförglömlig upplevelse.

Ruinmiddag.

Inramad av vackra fönstervalv, väggar av kalksten och en distinkt känsla av att för ett ögonblick vara en del av Visbys historia – en ruinmiddag är något extra!

Kallis, konferens Gotland

Fest på Kallis.

Med den coolaste utsikten över Östersjön, solnedgången som kuliss och dina gäster som gör festen, lovar vi en kväll ni sent ska glömma.

Konferens Visby

Unika platser.

Söker ni en middag eller konferens som verkligen skiljer sig från det vanliga? Vi tar er bortom traditionella lokaler till unika platser runt om på Gotland. Kanske en fest med DJ på stranden, där det serveras helgrillat gotländsk lamm till middag? Kanske en fördrink vid någon av alla de karga kalkstensklippor som omringar Gotland? Njut av en gofika vid ett raukfält i Ljugarn, eller avnjut er middag på gotländsk vis på ett höloft i en lada någonstans.  Har du en plats i åtanke där du vill skapa en unik middagsupplevelse? Kontakta oss så hjälper vi er att skapa ett magiskt upplägg som ni kommer ha med er under lång tid tillsammans.

Kontakta oss.

Aktiviteter

Gotlands ledande eventbyrå.

 

 Vi har arrangerat möten och konferenser sedan 2006 och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland. Våra hjärtan klappar för denna fantastiska ö som vi gärna bjuder in er att få ta del av tillsammans med oss. 

 

Vi är modiga och vågar tänka nytt, tänka stort, tänka annorlunda och ger oss mer än gärna ut på nya äventyr för att skapa magi. Det gör oss till en nytänkande eventbyrå, samtidigt som vi vet att oavsett vad som händer kommer vi aldrig tumma på kärnan som vi tror är det absolut viktigaste för en lyckad konferens på Gotland. För oss betyder det att alltid leverera med stor personlighet och mycket glädje och engagerad personal. Vi är alltid flexibla och lyhörda för varje unik situation och ni kan lita på att vi göra allt vi kan för att ni skall få en upplevelse ni kan ha med er för resten av livet. 

 

 Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.