Abonnerad färja.

Starta upplevelsen och konferensen ombord.

Här finns möjligheter att abonnera en hel färja eller delar av färjan. Då kan man börja konferensen redan ombord för att skapa tid för fler upplevelser direkt på ön.

 

Uppdraget.

Vi fick möjligheten att hjälpa en kund som bokat en av Destination Gotlands färjor som en abonnerad färja hem från Gotland och där de ville att det skulle hända lite olika saker ombord så att resan skulle kännas som något mer än bara transport.

Utmaningen.

En av många utmaningar var att vi hade relativt mycket tid att för att rigga färjan på morgonen i Visby innan avresa men då färjan sedan skulle in på ordinarie turlista i Nynäshamn så var tiden för att rigga ner relativt begränsad.

Resultatet.

Med tanke på att vi hade ont om tid att rigga ner så var vi tvungna att välja inslag som inte krävde alltför mycket att bygga upp. Vi bestämde oss tidigt för att lämna en del av fartyget helt utan aktiviteter för att ge de gäster som bara villa koppla av under överresan en möjlighet till att göra det.

I anslutning till receptionen ombord byggde vi sedan upp en mindre spelhall bestående av pingis, flipperspel, air-hockey mm. Ute på akterdäck gjorde vi i ordning en kreativ aktivitet där man under ledning av en konstnär fick hjälp att skapa sina verk med Gotlands vackra kust som kuliss och inspiration. I en av salongerna så arrangerades en inspirerande föreläsning av en kvinna som seglat jorden-runt under en lång tid och slutligen så arrangerades även olika typer av yoga-pass sittande i en av salongerna. Där gjordes passet på ett sådant sätt att man kunde sitta i de befintliga stolarna och få tips på övningar om man på egen hand kan göra som morgon- respektive kvällsövning samt hur man kan bryta av i arbetsdagen med några korta övningar.

Kontakta oss.

12 + 4 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.