Avanza.

Digital AW med TV-show.

Digital afterwork där vi budade ut 350 goodie-boxes till personalen inför afterworken. Vi spelade in roliga sketcher och tävlingar i förväg samt sakapade en tv studio i företagets färger och känsla. Där ifrån sände vi vi med live-dj, programledare, gästpanelen som var med i sketcherna och genomförde en tävling mellan deltagarna och publiken. Magiskt rolig kväll.

 

Uppdraget.

Vår kund, sedan många år, kände ett stort behov av att hitta på något för sin personal och ”ses” trots en pandemi som gjorde det omöjligt att ses fysiskt.

 

Utmaningen.

Pga av rådande pandemi så var vi naturligtvis tvungna att göra detta i ett digitalt format. Några av utmaningarna då var dels att hitta ett roligt och innehållsrikt program för sändningen samt att hitta någon form av interaktion med deltagarna som satt hemma och följde sändningen.

 

Resultatet.

Arbetet inleddes med två dagars videoinspelning på kundens kontor där ledningsgruppen fick utföra några olika tävlingsmoment med inspiration hämtat från ett välkänt och populärt tv-program.

För att få alla 450 deltagare att känna sig delaktiga samt att få dem att tagga till inför denna digitala after-work så budades en goodiebag hem till varje person två dagar innan själva sändningen skulle äga rum.

Under själva sändningen sen så varvades de förinspelade inslagen med tävlingar direkt i studion. Alla deltagare fick också vara med och tycka till med röstning om vilka personer ur ledningsgruppen som de tyckte klarade av uppgifterna på bästa sätt.

Ledningsgruppens förmåga att bjuda på sig själva, de två anställda på företaget som agerade programledare på föredömligt sätt samt ett roligt och inspirerande samarbete mellan oss, vår kund, teknikleverantörer osv gjorde detta till en mycket minnesvärd och rolig kväll för alla inblandade.

Recension.

ÄLSKADE Hansa, ni är bäst ❤️ tack för ikväll

Linnea Wiklund, Avanza

Kontakta oss.

10 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.