Partners.

Resor, möten, mat & logi.

Allt måste fungera. Våra partners är de bästa aktörerna på Gotland när det gäller möteslokaler, resor, logi, mat och upplevelser. Scrolla ner och se dig omkring bland våra vänner och vad de har att erbjuda.

Air Gotland

Air Gotland flyger där du bor. Vi på Air Gotland är övertygade om att behovet av ett lokalt förankrat flygbolag är en förutsättning för att vi ska få fart på möjligheterna att mötas igen. Så vi säger hej och välkommen ombord på ditt lokala flygbolag.

Läs mer på airgotland.se

Clarion Hotel Wisby

Ett modernt och personligt fullservicehotell med 212 rum med ett fantastiskt läge i innerstan precis innanför Visbys ringmur, endast ett stenkast från havet och hamnen. I denna medeltida atmosfär finns även Wisby SPA för den som vill unna sig en härlig massage eller ett dopp i den unika poolen och Restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

Läs mer på Clarion Visby

Destination Gotland

Konferensen kan starta redan ombord. Destination Gotland är det marknadsledande färjerederiet med uppdrag att bedriva färjetrafik mellan Gotland och fastlandet året runt. Här åker man tryggt och säkert med hög kvalité på hela reseupplevelsen. Resan sker på ett miljövänligare sätt då de drivs med naturgas blandat med gotländsk biogas.

Läs mer på destinationgotland.se

Djupvik Resort

Längst med den vackra gotländska västkusten ligger Djupvik Hotel som är en unik plats att vara på. Här erbjuds ett naturnära och stilfullt boende som är inrett med bra formspråk och design. I restaurangen erbjuds modern god mat och dryck med ett professionellt bemötande. Allt är inramat av den fantastiska utsikten.

Läs mer på djupvikhotel.com

Donners Event

Mitt i Visby innerstad ligger Donners Konferens & Event med tre konferensanläggningar som är belägna på attraktiva adresser och är utrustade med den allra senaste tekniken. Tillsammans med professionell och erfaren personal som satsar på personlig och hemtrevlig inramning blir ditt arrangemang till en upplevelse över förväntan.

Läs mer på donnersevent.se

Donners Hotell

Hos Donners Hotell får våra gäster känna sig som hemma. Ett personligt hotell där man alltid möts av ett leende och hög servicenivå från incheckning till avresa. Njut av frukostbuffén, upptäck Visby, avsluta dagen med en middag på någon av de närliggande restaurangerna.

Läs mer på donnershotell.se

Egils Kök

På Kneippbyn Resort strax söder om Visby ligger restaurangen Egils kök som har en fantastisk vy ut över Östersjön med alla dessa vackra solnedgångar. 

Källarmästaren Egil Grönberg har satt sin touch på menyn och nogrannt valt ut alla råvarorna. 

Läs mer på egilskok.se

First Hotel Kokoloko

Hotel Kokoloko i Visby är ett helt nytt hotell på semesterön Gotland. Hotellet slog upp portarna sommaren 2019 och har en unik design med pool, spabad , bastu, minigolf, utegym och två utomhusbarer. En vid poolen och en på takterrassen. 

Läs mer på hotelkokoloko.se

 

Frans august

Vi älskar tält, men vi är även väl medvetna om att det finns förutfattade meningar om vad tält innebär. Låt dig inte luras – våra partytält är något utöver det vanliga och kan inredas för att få en väldig skön känsla.

Läs mer på fransaugust.se

Gumbalde Resort

Vi har stora planer med höga ambitioner för Gumbalde. Nu har vi påbörjat vår resa till att skapa en högklassig aktivitetsresort och en hållbar destination på sydöstra Gotland – vårt mål är att skapa ett av Sveriges bästa aktivitetsresort. Här ska du komma för att kunna koppla av och koppla bort – för att åka hem med ny kraft och energi. 

Läs mer på gumbalde.se

Grå Gåsen

Hotell Grå Gåsen ligger i Burgsvik med storslagen natur och havet nära i såväl öster som väster. Grå Gåsen är inspelningsplatsen för ”Så Mycket Bättre” och här ligger också ”ladan” där artisterna kör sina fantastiska uppträdanden. Björn & Cecilia Westerholm som driver Grå Gåsen har samlat allt som de älskar med Gotland, maten, musiken och människorna på en och samma plats  – Grå Gåsen.

Läs mer på gragasen.se

Joda Bar & kök

Joda bar & kök är restaurangen som har öppet 357 dagar om året och ligger vackert i Visbys inre hamn med ett fantastiskt solläge. Förutom deras goda meny med välfyllda portioner så har de också flera lokaler i varierade storlekar, anpassade för både middag, konferens eller fest.

Läs mer på jodavisby.se

Kneippbyn Resort

Endast 3 km söder om Visby har vi vår partner Kneippbyn Resort som ligger på klippkanten precis vid havet. Här bor man granne med Villa Villekulla och kan njuta av fantastiska solnedgångar. Att Kneippbyn är ett Resort innebär att all upptänklig service finns på området. Här finns, café, flera restauranger, gatukök, mini-livs, tennisbana, äventyrsgolf, närhet till motionsspår och mycket mer på ett och samma ställe.

Läs mer på kneippbyn.se

Matmuren

Matmuren är en av öns största aktörer när det gäller catering och driver dessutom Bistro Borgen, Frimis krog och Medeltidskällaren Bistra Haren. Matmuren har ett stort produktionskök som möjliggör att man klarar att förse riktigt stora grupper på över 1000 personer med högkvalitativa matupplevelser.

Läs mer på matmuren.se

Novi Resort

I norra Visby ligger eleganta NOVI Resort. Här är servicen hög och hotellet ligger vackert beläget precis vid havet, helt perfekt för varma dagar!

Här finns stor variation på rumstyper, det finns 125 enheter fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter/rum i olika storlekar, allt ifrån 18-147 kvm. Alla rum har minst en altan med utemöbler och många har havsutsikt.

Läs mer på noviresort.se

Perssons Buss

Perssons Buss är ett gotländskt bolag med hög servicekänsla. Med nya bussar som drivs av fossilfria drivmedel blir det till ett väldigt självklart val av transportör på Gotland.

Läs mer på perssonsbuss.se

Scandic Visby

Med 214 moderna rum, 509 bäddar, pool, gym, bastu, konferensavdelning, restaurang och ett läge precis invid färjeterminalen är detta ett perfekt alternativ för grupper som förlägger en konferens på Gotland.

Alla rum håller en jämn och hög rumskvalité och från många av rummen har man havsutsikt och även ett stort antal har egen uteplats.

Läs mer på Scandic Visby

Smakrike Krog & Logi

På Smakrike i centrala Ljugarn ca 45km från Visby följer man årstiderna, här erbjuder man Gotländska råvaror när de är som allra bäst, som sparrisen på våren och tryffeln på hösten. Lägg till inspiration från världens alla hörn och du får en unik smakupplevelse. Här är det hög klass på både kvalité av mat och personligt bemötande, och du lämnar alltid Smakrike med en matupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer på smakrike.se

Strand Hotell BW

I norra innerstaden på Strandgatan ligger familjeföretaget Best Western Strand Hotell. Hotellet har unika lokaler med gamla anor med en intressant historia och är dessutom beläget innanför muren med Almedalen och strandpromenaden runt hörnet. De är just nu i en spännande utvecklingsfas där de vill erbjuda mycket under ett och samma tak – bli en destination, för både gotlänningar och hitresande besökare.

Läs mer på strandhotel.se

Stora Gåsemora

Vackert beläget på världsberömda Fårö, en unik plats med en magnifik havsutsikt. Gåsemora är äkta genuint, personligt med hög kundservice och i restaurangen är det ekologisk mat av hög kvalité.

Läs mer på gasemora.se

Villa Salthamn

Villa Salthamn ligger en mil norr om Visby. Det är en helt unik plats för en avkopplande konferens med ett personligt värdskap. Med en uppvärmd inomhuspool, relaxavdelning med bastu, lounge, biljardbord och en magnifik matsal så förstår ni säkert att det är ett boende av yppersta klass.

Läs mer på salthamn.se

Villa Alma

Boutiquehotellet i hjärtat av Almedalen, med havet intill hittar ni Villa Alma. Hotellet med Visbys allra bästa läge. Här finns mycket att älska. Alla färger, miljöer, det ständigt närvarande så speciella gotländska ljuset, den omtalade frukosten och vår härliga personal.

Nog för att alla bilderna talar sitt tydliga språk men Villa Alma ska upplevas. Vill du bo på hotellet med Visbys alla nycklar för din perfekta vistelse har du hittat hem.

Läs mer på villaalma.se

Wisby Strand

En av Nordens mest inspirerande möteplatser. Här finns möjlighet att arrangera kongresser, konferenser, möten eller event utöver det vanliga. Wisby Strand Congress & Event ligger precis vid havet, granne med Almedalen och med Visby innerstad alldeles runt hörnet. Här finns möteslokaler för grupper mellan 10 och 1000 personer.

Läs mer på wisbystrand.se

Värdshuset Lindgården

Lindgården ligger i navet av Visby innerstad, på sommaren njuter du av middagen i den vackert grönskande innergården som ger dig känslan av att befinna dig i medelhavet. Under resten av året får du avnjuta middagen i den vackert inredda matsalen som tar dig tillbaka till 60-talets svunna tider.

Läs mer på lindgarden.com

Kontakta oss.

7 + 11 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.