Konferenspaket Gotland.

Vi skapar en helhetslösning för er.

Vi är en eventbyrå på Gotland som planerar och genomför er konferens. Oavsett om ni väljer ett färdigt konferenspaket på Gotland eller en skräddarsydd lösning så kan ni fokusera på ert företags utveckling och låt oss ta hand om helheten och alla bokningar, för att kvalitetssäkra en riktigt bra totalupplevelse.

Kanske vill ni att vi möter upp på ert kontor i Göteborg, för att ta er hela vägen till Gotland? Vi kan också chartra flygplan, starta konferensen redan på färjan eller möta upp i hamnterminalen med alla biljetter incheckade och klara. Från start till mål skräddarsytt efter era behov – ni kan slappna av och fokusera på er konferens och er upplevelse.

Väl på plats har vi med vår erfarenhet och stora kontaktnät möjlighet att skapa en röd tråd genom hela konferensen. Kanske vill ni variera konferenslokal, lägga tid för teambuilding och aktiviteter, eller variera middagslokal från beachparty till en medeltida källare.

En kontakt – vi är med hela vägen, från planering till genomförande. Använd vårt kontaktformulär så hör vi av oss inom kort.

 

Våra konferenspaket på Gotland

Visby-paketet

I detta konferenspaket får ni det mesta och bästa av Visby samtidigt som det finns gott om tid för kreativt arbete i konferenssalen.
I Visby kommer vi ta med er på en annorlunda pubrunda tillsammans med en av våra unikum till ciceron. Middagar på anrika restauranger och spännande aktiviteter som involverar endel myter och hemligheter.

Äventyrspaketet

Vårt populära Adventure-paket passar de företag som är ute efter att fortsätta bygga laget mot framtidens höjder. Här är det mycket fokus på teambuilding och att som grupp komma hem som ett starkare team. Teambuildandet kombineras självklart med konferensmöjligheter. 

Så mycket bättre!

Detta konferenspaket passar den något mindre konferensgruppen som gillar att bjuda på sig själva.

En resa som både kommer att ge er massor av intryck med allt från gutniskt kulturarv, röra er bland de vackraste miljöerna och få en riktigt genuin upplevelse som avlsutas med en fartfylld kväll.

Magiska Fårö

Norr om Gotland ligger Fårö, världsberömt för sin magiska natur, raukfält, arvet från Bergman och en plats du måste ha besökt under din livstid. I samma sekund som vi lämnar huvudön och tar oss över sundet händer det någonting med oss alla. Storstadens stress och larm blir ett minne blott, här på Fårö är det tyst och lugnt. Här finns det plats för er, att kunna fokusera och reflektera.

Going active

Vårt fokus på hälsa blir allt större och med ”Going Active” så kombineras konferensen med att vara i rörelse vilket stärker både teamet och individen.

Padelkonferens

Om ni precis som vi inte kan få nog av padel så är detta konferenspaket för er, kombinera Visby med allt vad det har att erbjuda med padel och konferens!

Kontakta oss.

6 + 13 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.