Cementa.

100-års jubileum.

Vi fick den stora förmånen att få hjälpa ett lokalt industriföretag som, i samband med sitt 100-års jubileum, ville bjuda sina anställda med respektive samt en del tidigare anställda på en helkväll som rakt igenom skulle andas jubileum, gala och festligt.

Uppdraget.

Vi fick den stora förmånen att få hjälpa ett lokalt industriföretag som, i samband med sitt 100-års jubileum, ville bjuda sina anställda med respektive samt en del tidigare anställda på en helkväll som rakt igenom skulle andas jubileum, gala och festligt.

Utmaningen.

Det fanns en tradition i att alla tidigare fester hållits i en idrottshall placerad i utkanten av industriområdet och kunden ville därför gärna vara där igen. Utmaningarna för oss var då dels att få en idrottshall till att kännas som en miljö för gala och dels att det spåddes bli väldigt mycket mer gäster till detta jubileum mot tidigare fester vilket gjorde att tillgången på ytor i lokalen för alla gäster, cateringkök och garderob blev begränsade.

Resultatet.

För att få till en galakänsla i lokalen så började vi med att lägga in en matta i hela lokalen. Vi fortsatte med att sätta tyg längs väggar och tak samt mycket miljöbelysning, allt för att få bort känslan av att man befann sig i en idrottshall. Med två köksstationer i vardera ända av lokalen och med en uppbyggd garderob utanför entrén så löstes utmaningen med begränsad plats. För att få själva innehållet under kvällen att också andas jubileum och fest så lades mycket resurser på ett gediget underhållningsprogram bestående av allt ifrån dans och körsång till en showgrupp som underhöll flera pass under kvällen. Vi jobbade också mycket med film och foto där vi, för att nämna ett exempel, gjort kortare intervjuserier med anställda som visades under kvällen och som varvades med drönarfilm över fabriksområdet. Allt hölls ihop av den underbara Babben Larsson som agerade konferencier under kvällen.

Recension.

Jag vill bara tacka för ert engagemang i vårt 100-årsfirande. Ni var alla proffsiga i minsta detalj, vi har verkligen uppskattat er ärlighet, pålitlighet, härligt glada inställning och er påhittighet.

Jenny Wallin Sander

Cementa Slite

Kontakta oss.

6 + 5 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.