Vinterkonferens.

Alla årstider är magiska.

Vintern på Gotland i det karja landskapet är väldigt speciell. Naturen i sin nakna skrud där landsbygden lever där man kan skapa härliga upplevelser. Sommaren gör att många av alla kulinariska krogar klarar den lugnare vintern men upplevelsen är desto större. Gotland är känt för kulinariska råvaror och alla krögares genuina bemötande. En vinterkonferens är allt annat än kall, tråkig och händelsefattigt. Här kan vi skapa magiska upplevelser under alla årstider under året.

 

Uppdraget.

Företaget ville ha en vinterkonferens på Gotland, med mycket upplevelse, intryck och natur på sin lediga dag, gärna ett minne för livet för deltagarna. Programmet blev konferens i Visby, och valbara aktiviteter den sista dagen. Dag två då de hade en heldag till förfogande fylldes med allt från att klappa nyfödda lammungar och att vandra längs vidsträckta stränder och raukfält. På kvällen blev det bastu, vinterbad och en härlig middag med ”Så mycket bättre” tema. Kvällen avslutades med en magisk konsert i en av våra fantastiska medeltida kyrkor.

Utmaningen.

En grupp på ca 50 personer som vill konferera och uppleva det ”riktiga” Gotland i månadsskiftet januari/februari. Där dag två var en heldag på landsbygden, där det gäller att få ett program som engagerar och att man blir deltagande men ändå att man känner att det finns tid för reflektion och egen tid i viss mån.

Att fylla en heldag som håller på i ca 15 timmar utan att det blir för mycket eller för lite som händer är en stor utmaning och samtidigt en otrolig möjlighet att visa upp vårt härliga Gotland i vinterskrud och få leverera en härlig upplevelse mitt i vintern.

Recension.

Tack! Ja, det blev en fantastisk konferens – så lyckat!! Gotland på vintern var en magisk upplevelse och vår aktivitetsdag som finns på filmen var klockren, ett minne för livet.

Återigen, tusen tack för ert fina arbete!

Kontakta oss.

6 + 11 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.