Almedalsveckan 2022.

Från det lilla extra till det stora hela till Almedalen.

Helhetsupplägg till Almedalsveckan 2022 i Almedalen på Gotland i Visby. Vi har allt ifrån digitala studios, lokaler, teknik och catering, vi är Gotlands ledande eventbyrå. Att vara ett gotländskt eventbolag under Almedalsveckan har visat sig vara väldigt lyckat då det alltid uppstår oförutsedda behov. Då kan vi med lätthet lösa vad än våra kunder kan komma på då vi känner till alla skrymslen och vrår på denna ö. Vi har genomfört evenemang sedan 2006 och har tusentals lyckade arrangemang i bagaget och vå förmåga att alltid vara väldigt nogranna i alla förberedelser så man inte lämnar något åt slumpen har visat sig vara väldigt lyckat. Under Almedalsveckan i Almedalen så har man inte någon andra serve utan allt ska klaffa samtidigt som alla andra tusentals arrangemang under denna vecka vilket ställer saker på sin spets och det är något som är en utmaning som gör det extra kul för oss som eventbyrå på Gotland.

Lokaler & ytor.

Vi har bland de mest centrala ytorna under hela Almedalsveckan 2022. 50 meter från Almedalens scen.

Z

Helhet.

Vi kan ta hand om helheten, från tanke till leverans. Från den kreativa processen i uppstarten till att förbereda, bygga, skapa och genomföra ert evenemang.

Projektledning.

Vi har genomfört tusentals evenemang och har erfarna projektledare som hjälper er med genomförandet av era evenemang.

Boende Almedalen.

Vi förmedlar flera olika boendeformer. Allt ifrån hotell innanför ringmuren till boendeanläggningar i och i närheten av Visby. Vi har även hyrcyklar.

g

Tält, ljud & streaming.

Vi har etablerade och upphandlade kontakter med tält- och teknikleverantörer samt erfarna ljudtekniker.

Catering, mingel & middagar.

Vi utgår ifrån Donnerska huset. Det centrala läget gör att vi kan leverera enkelt och smidigt utan att fastna med fordon i  inpasseringskontrollerna.

Branding & trycksaker.

Vill ni nå ut ur bruset och inte riktigt vet hur? Vi har genom åren tagit fram olika koncept för företag och organisationer till deras arenor.

Service & uppbyggnad.

Vill ni inte bygga er monter själv? Vi tar hand om byggnationen och ni kommer till en färdig plats. Smidigt eller hur!

Almedalsveckan 2022

Vill du veta mer, bolla idéer eller kolla möjligheter så kontakta oss mer än gärna.

De absolut största utmaningarna under Almedalsveckan 2022 är att hitta förutsättningar att föra fram sitt budskap på ett bra sätt på en bra plats. Vi har ända sedan Hansa Events start arbetat med att knyta upp och erbjuda attraktiva alternativ för exponering, mingel, seminarier och boende.

Jag kommer gärna på besök till er så kan vi diskutera olika möjligheter irl.

Hör gärna av dig med din förfrågan!

Välkommen hem till oss!

Thomas Bäckman, projektledare
+46 (0) 736 29 90 51

Kontakta oss.

5 + 14 =

Några av våra lokaler & ytor

Hansaplatsen

50 meter från scenen i Almedalsparken, där bygger vi upp ett magiskt torg med mycket växtlighet och ett av veckans mest centrala lägen.

Garaget

Lokal om ca 60 kvm med utsikt över Almedalen och portar som öppnas mot Donnersgatan. Så kan du inte få ett bättre läge för att skapa ett showroom.

"Bjärs"

Inne på Hansaplatsen så är detta den första och största platsen för att kunna skapa en semiarielokal i tält, utställningsområde och lounge utanför. Vi skapar ett torg för flera aktörer utsmyckat med mycket växtlighet.

"Suderbys"

Här finns det plats för tält på 8*12m med en lounge utanför. Denna plats är en del av torget på Hansaplatsen där flera aktörer annordnar seminarium och aktiviteter som gör platsen väldigt attraktiv att besöka.

"Djupvik"

Vid entrén från Cramérgatan så finns en plats med utrymme för ett tält ca10*5 meter och ett loungeområde i anslutning till detta.

"Ekes"

Ny stor plats på ca 150kvm där det finns plats att skapa en lounge, utställningsområde eller seminarieplats för ditt företag eller organisation.

Donnerska huset

Området runt Donners plats sker i stort sett allting under Almedalsveckan. Mitt i allt detta ligger Donnerska huset. Här finner du flera fina och fantastiska lokaler, ytor och möjligheter under Almedalsveckan.

Trädgården

Stor vacker och skyddad trädgård i anslutning till Donnerska huset med ingång från Hamngatan.

Innergården

En mindre innergård med ingång från Donnersgatan med gatsten som underlag.

Hörsalen

Plats för 70 sittandes i gradäng, här finns teknik, ljudtekniker och en färdig lokal att hålla i era seminarier.
Hyrs förmiddag, eftermiddag, kväll eller heldag.

Takterassen

Vacker takterass i söderläge med utsikt över Hamngatan. Vi vädersäkrar platsen med ett tält 6*4m och har all tänkbar teknik och självklart ljudtekniker. Hyrs förmiddag, eftermiddag, kväll eller heldag.

Stavfa

Mindre mötesrum i Donnerska huset som nås via Turistbyrån på Donners plats. Vi kan möblera för seminarier, konferens eller grupp. Plats för upp 30 personer. Hyrs förmiddag, eftermiddag, kväll eller heldag.

Evenemangsservice

Fler och fler ber oss om hjälp. Även om man har sin egen byrå eller avdelning så uppstår det ibland lite hack i skivan. Allt levererades inte, man glömde något eller så uppstod det något som man inte hade tänkt på.
Då finns vi här för er, ett gotländskt bolag med vänner som kan lösa det mesta.

Ett alternativ är att man har allting själv men man har inte resurser eller tid till att åka ner flera dagar i förväg och montera upp och förbereda. Skicka då materialet till oss istället. Vi tar hand om det, monterar och inreder det som ni vill ha det så att ni kommer till en färdig plats och gör det sista piffet. När det är dags att avsluta så tar vi hand om era saker, packar det noggrant och ser till att det levereras till erat kontor igen. Där emellan finns vi som backup på plats i Almedalen om något oförutsett händer.

Vi kan Gotland och Almedalsveckan.

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.