Ruinmiddag.

Historisk & kulinarisk upplevelse..

Inramad av vackra fönstervalv, väggar av kalksten och en distinkt känsla av att för ett ögonblick vara en del av Visbys historia – en ruinmiddag är något extra!

 

Uppdrag.

Vi fick förfrågan att hjälpa en grupp på ca 450 personer med flera inslag under deras vistelse på ön. Ett av inslagen som hamnade på oss var att arrangera den sista kvällens middag där vår kund önskade en annorlunda middagsupplevelse som skulle gå i linje med deras tema för kick-offen där hela gruppen varit indelad i klaner med inspiration av riddare och medeltid.

Utmaning.

En utmaning var att göra något med den vandring som skulle ske från hotellet till platsen för middagen. Det är en vandring på ca 20 minuter men vi ville göra något mer än att bara promenera.

Resultatet.

Lösningen blev att gruppen hämtades på hotellet av två riddare på häst. I följe promenerade de sedan längs med havet till nordergravar. Här serverades fördrinken samtidigt som ett rafflande tornerspel pågick i de gamla vallgravarna. När segrande klan var utsedd fortsatte vandringen den korta biten till mäktiga St Nicolai ruin där kvällens middag skulle ta vid. Maten denna kväll bestod av stora fat som serverades bordsvis för att fortsätta att knyta an till gruppens tema. Under middagen bestod underhållningen dels av en manskör som bla framförde rövarsången från filmen Ronja Rövardotter till gästernas stora glädje och avslutades sedan med en maffig eldshow innan efterfesten tog vid.

Kontakta oss.

3 + 3 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.