Kluring att göra hemifrån.

29 april 2020.

Vi får årligen besök av tusentals gäster hit till oss på Gotland för kreativa konferenser, roliga aktiviteter och minnesvärda middagar. Och ni kan gissa att det kliar i fingrarna efter att få planera och genomföra dessa resor snart igen!

Vi får årligen besök av tusentals gäster hit till oss på Gotland för kreativa konferenser, roliga aktiviteter och minnesvärda middagar. Och ni kan gissa att det kliar i fingrarna efter att få planera och genomföra dessa resor snart igen!

Tiden ser dock annorlunda ut nu, men det hindrar oss inte att fram till att allt är som vi vill igen, att skicka hem några kluringar att utmana kollegorna i – fram tills att vi får visa upp vår ö för er på riktigt igen ?

Utmana kollegorna på kontoret eller genom Skype. Eller spara kluringarna till kommande festligheter, de passar perfekt till en 3-kamp på midsommar exempelvis!

Här kommer kluring nummer ett.

Följ oss på vår Instagram eller Facebook för fler utmaningar!

Det här behöver du:

  • 9 post-it lappar med siffran 1-9 på vardera lapp
  • Tidtagarur

Så här går det till:

  • Placera lapparna i rader om 3×3
  • Utmaningen är att få summan 15 när du adderar siffrorna oavsett om du räknar vågrätt, diagonalt eller i kryss.
  • Ställ klockan och räkna ner – Lycka till!

Facit:

Scrolla ner på sidan så hittar du facit där.
Men du, lös utmaningen först, kolla sen!

Kluring

Facit

Senaste inläggen.

Med sikte mot hösten 2023

Med sikte mot hösten 2023. 8 augusti 2023. Nu har vi vilat upp oss ett par veckor efter en vår som var trögstartad, men som i maj tog full fart för att avslutas med en för vår del fantastisk Almedalsvecka där vi slog alla våra tidigare Almedalsrekord.  På tal om...

läs mer

Tio tips för en lyckad konferens

10 tips för en lyckad konferens.Söker ni tips för en lyckad konferens? Många frågor kan dyka upp i huvudet: vart ska vi åka? Vad skall vi göra? Hur tar vi oss dit? Att hitta en destination med resa, boende, konferenslokaler, aktiviter och middagar är oftast bara en...

läs mer

Ett galet år

Ett galet år. 31 december 2022. Efter två år med pandemin så satte det fart under 2022, ordentlig fart. Vi är galet stolta över att ha haft vårt bästa år genom alla tider och detta med god marginal. Anledningen är förstås att det efter pandemin har funnits ett uppdämt...

läs mer

Almedalen 2022

Almedalen 2022. Hansa Event redovisar kort om vad vi kan förvänta oss av Almedalsveckan 2022 i Visby, 3-7 juli. Med mindre än 6 månader till den efterlängtade Almedalsveckan börjar det bli hög tid för dig som utställare att påbörja planeringen inför veckan. Därför...

läs mer

Kontakta oss.

7 + 9 =