Kluring att göra hemifrån.

29 april 2020.

Vi får årligen besök av tusentals gäster hit till oss på Gotland för kreativa konferenser, roliga aktiviteter och minnesvärda middagar. Och ni kan gissa att det kliar i fingrarna efter att få planera och genomföra dessa resor snart igen!

Vi får årligen besök av tusentals gäster hit till oss på Gotland för kreativa konferenser, roliga aktiviteter och minnesvärda middagar. Och ni kan gissa att det kliar i fingrarna efter att få planera och genomföra dessa resor snart igen!

Tiden ser dock annorlunda ut nu, men det hindrar oss inte att fram till att allt är som vi vill igen, att skicka hem några kluringar att utmana kollegorna i – fram tills att vi får visa upp vår ö för er på riktigt igen ?

Utmana kollegorna på kontoret eller genom Skype. Eller spara kluringarna till kommande festligheter, de passar perfekt till en 3-kamp på midsommar exempelvis!

Här kommer kluring nummer ett.

Följ oss på vår Instagram eller Facebook för fler utmaningar!

Det här behöver du:

  • 9 post-it lappar med siffran 1-9 på vardera lapp
  • Tidtagarur

Så här går det till:

  • Placera lapparna i rader om 3×3
  • Utmaningen är att få summan 15 när du adderar siffrorna oavsett om du räknar vågrätt, diagonalt eller i kryss.
  • Ställ klockan och räkna ner – Lycka till!

Facit:

Scrolla ner på sidan så hittar du facit där.
Men du, lös utmaningen först, kolla sen!

Kluring

Facit

Senaste inläggen.

Ett galet år

Ett galet år Efter två år med pandemin så satte det fart under 2022, ordentlig fart. Vi är galet stolta över att ha haft vårt bästa år genom alla tider och detta med god marginal. Anledningen är förstås att det efter pandemin har funnits ett uppdämt behov efter att...

läs mer

Almedalen 2022

Almedalen 2022. Hansa Event redovisar kort om vad vi kan förvänta oss av Almedalsveckan 2022 i Visby, 3-7 juli. Med mindre än 6 månader till den efterlängtade Almedalsveckan börjar det bli hög tid för dig som utställare att påbörja planeringen inför veckan. Därför...

läs mer

15 månader med en pandemi

15 månader med pandemi. 15 juli 2021. Den 3 april 2020 så skrev jag mitt första blogginlägg som berörde Covid-19. Även om vi då var naiva att tro att Pandemin skulle vara kortvarig och kanske blåst över till hösten så vågade vi aldrig ens tänka tanken på att det...

läs mer

2020 – ett år att minnas

2020-ett år att minnas. 22 december 2020. Jag kommer med några rader försöka sammanfatta vårt 2020, ett år av gråt, men också av en del utmaningar och skratt.  Jag kommer med några rader försöka sammanfatta vårt 2020, ett år av gråt, men också av en del utmaningar och...

läs mer

Kontakta oss.

1 + 12 =