Med sikte mot hösten 2023.

8 augusti 2023.

Nu har vi vilat upp oss ett par veckor efter en vår som var trögstartad, men som i maj tog full fart för att avslutas med en för vår del fantastisk Almedalsvecka där vi slog alla våra tidigare Almedalsrekord.

 

På tal om Almedalsveckan så var det färre besökare totalt på veckan, men samtliga av våra kunder var extremt nöjda med antal besökare på sina arrangemang vilket talar för att det kanske inte är det totala antalet människor som spelar roll utan vilka människor som kommer.

För vår del spelar det ingen större roll om Almedalsveckan ligger vecka 26 eller 27, däremot är vi helt övertygade om att första talet bör vara på måndagskvällen och det sista klockan 11.00 på fredagen. På det sättet får vi veckan levande, i år var den faktiskt bara levande under onsdagen och torsdagen.  Jag hoppas nu beslutsfattarna ändrar sig kring dagarna, får då kan vi få 3-4 levande dagar inte och 2 som i år.

Nu går vi in i en eventkalender under hösten som börjar bli väldigt full, vilket är både roligt och utmanande!  Vi har ännu inte märkt några större effekter av den mer tuffa ekonomiska vardag som vi befinner oss i, men är redo att starta igång med lite nya andra projekt om vi får lite över, vi har varit där förut.

Till sist vill jag återigen hylla vår fantastiska personal, både fast personal och våra extraanställda, vilka hjältar de är på alla sätt! Ser verkligen framemot denna vecka när kontoret börjar bli fullt igen och höstens alla program ska sättas.

Ta hand om er och hör av er om ni funderar på att hitta på något med företaget!

Varma hälsningar

Mattias Thunholm

VD, Hansa Event

Kontakta oss.

15 + 5 =