Visbypaketet.

Världsarv och upplevelser i Visby.

I detta konferenspaket får ni det mesta och bästa av Visby samtidigt som det finns gott om tid för kreativt arbete i konferenssalen.

 

Mer om konferenspaket Visby.

Visbypaketet

I detta konferenspaket på Gotland får ni det mesta och bästa av Visby samtidigt som det finns gott om tid för kreativt arbete i konferenssalen.

Resan börjar i Nynäshamn där ni kliver ombord och resan börjar med en lunch i restaurangtorget innan ni tar er in i konferenslokalen. Att ha konferens ombord är ett mycket bra sätt att både komma igång med det kreativa arbetet snabbt, men också ett sätt att använda restiden på absolut bästa sätt.  Väl framme i Visby möter vi upp och tar er till hotellet där samtliga checkar in på sina respektive rum. Innan middagen får ni en guidad pubrunda genom Visby och ni landar till slut på Munkkällaren där kvällens middag serveras.

Dag 2 startar med frukost och konferens i Visby som avslutas med lunch innan det är dags för världsarvets hemligheter. Under sen eftermiddag får alla lite egen tid innan kvällens middag avnjuts på anrika Lindgården. Dag 3 börjar precis som dag 2, med frukost, konferens och lunch innan det finns lite tid på eftermiddagen för deltagarna att upptäcka Visby på eget bevåg innan det börjar bli dags att röra sig ned mot hamnterminalen och återresan mot Nynäshamn.

(Går självklart att byta ut avreseort från Nynäshamn till Oskarshamn, dock lite avvikande avgångstider)

Innehåll.

 

  • Resa Nynäshamn – Visby T & R
  • Lunch ombord på resan ombord till Visby
  • Konferens ombord på resan till Visby
  • Logi i dubbelrum i två nätter
  • Aktiviteten skål för världsarvet
  • 3-rätters middag Munkkällaren
  • 2 halvdagarskonferenser inklusive lunch
  • Aktiviteten världsarvets hemligheter
  • 3-rätters middag Lindgården
  • Personal från Hansa Event genom hela arrangemanget
  • Projektledning Hansa Event

 

Program.

 

Dag 1

11.25 Avgång Nynäshamn – Visby (Lunch och konferens ombord)
14.55 Ankomst Visby
15.30 Incheckning på hotellet
17.00 Skål för världsarvet!
19.00 Middag Munkkällaren

 

Dag 2

xx.Xx Frukost
09.00-12.00 Konferens
12.00 Lunch
13.30-16.00 Världsarvets hemligheter
19.30 Middag Lindgården

 

Dag 3

09.00-12.00 Konferens
12.00 Lunch
13.00 Egen tid i Visby
15.30 Samling hamntermninalen
16.30 Avgång Visby – Nynäshamn
19.45 Ankomst Nynäshamn

Kontakta oss.

6 + 13 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.