Visbypaketet.

Atmosfären av ett världsarv.

En konferens i Visby är någon alldeles speciellt. Konferera i medeltida lokaler med gångavstånd till allt från hotell, restauranger, konferensanläggningar och dessutom med havet som närmsta granne. De korta promenaderna sker genom snirkliga gränder där atmosfären av ett världsarv är ständigt närvarande.

Beskrivning.

I detta konferenspaket i Visby får ni det mesta och bästa av Visby samtidigt som det finns gott om tid för kreativt arbete i konferenssalen.

Visbypaketet är noggrant ihopsatt för att passa de flesta grupper, stora som små. Vi ser till att allt runtomkring flyter på så att ni kan fokusera på att utvecklas tillsammans. Paketet ger gott om tid för konferens och möten, aktiviteter som ger er en inblick i Visby och Gotlands historia samtidigt som ni stärker sammanhållningen i gruppen.

Resan startar med färja från Nynäshamn/Oskarshamn som på ett miljövänligt sätt tar er från fastlandet över till Gotland. När ni anländer till Visby checkar ni in på hotellet där en guide möter upp er för en promenad genom Visbys kullerstensgator. På en av Visbys pubar stannar vi till för att utbringa en skål för världsarvet. Därefter blir ni avsläppta vid kvällens restaurang för att avnjuta en tvårätters middag i Visby innerstad.

Efter att ha konfererat en halv dag är det sedan dags för aktiviteten ”Världsarvets hemligheter”, en vandring i innerstaden där det gäller att lösa uppgifter längs vägen. Dagen avslutas med en trerätters middag.

Er sista dag i Visby startar med konferens innan ni får tid att strosa runt på Visbys gator och upptäcka stan på egen hand innan det är dags för hemfärd.

(Det går självklart att byta ut avreseort från Nynäshamn till Oskarshamn, observervera att avgångstider med färjan är annorlunda)

Detta ingår.

 • Resa Nynäshamn – Visby tur & retur
 • lunch ombord på resan till Visby
 • Logi, del i dubbelrum i två nätter inkl. frukost
 • Aktiviteten: Skål för världsarvet
 • 2-rätters middag dag 1
 • 2 halvdagskonferenser inklusive lunch
 • Aktiviteten: Världsarvets hemligheter
 • 3-rätters middag dag 2
 • Personal från Hansa Event genom hela arrangemanget
 • Projektledning Hansa Event

 

Populära tillägg.
 • Konferens ombord på resan till Visby
 • Fika vid ankomst till hotellet dag 1
 • Lägg till en extra dag och aktiviteten Så mycket Gotland

 

5995 kr per person*

*Priset är baserat på ett miniantal om 30 personer och kan komma att ändras om deltagarantalet bli färre. Priset är exklusive moms.

Priset gäller för perioden 2023-03-01 till 2023-06-22.

Program.

Dag 1
11.25    Avgång Nynäshamn – Visby inkl. lunch ombord
15.00   Ankomst Visby
15.30   Incheckning på hotellet
17.30   Aktiviteten: Skål för världsarvet
19.30   Middag i Visby innerstad

Dag 2
07.30    Frukost
09.00   Konferens
12.00    Lunch
13.30     Aktiviteten: Världsarvets hemligheter
16.00    Egentid i Visby
19.30     Middag i Visby innerstad

Dag 3
07.30    Frukost
09.00    Konferens
13.00     Egentid i Visby
15.30      Samling hamnterminalen
16.00     Avgång Visby – Nynäshamn
19.15       Ankomst Nynäshamn

Kontakta oss. 

 

Visbypaketet

Gotlands ledande eventbyrå.

 

 Vi har arrangerat möten och konferenser sedan 2006 och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland. Våra hjärtan klappar för denna fantastiska ö som vi gärna bjuder in er att få ta del av tillsammans med oss. 

 

Vi är modiga och vågar tänka nytt, tänka stort, tänka annorlunda och ger oss mer än gärna ut på nya äventyr för att skapa magi. Det gör oss till en nytänkande eventbyrå, samtidigt som vi vet att oavsett vad som händer kommer vi aldrig tumma på kärnan som vi tror är det absolut viktigaste för en lyckad konferens på Gotland. För oss betyder det att alltid leverera med stor personlighet och mycket glädje och engagerad personal. Vi är alltid flexibla och lyhörda för varje unik situation och ni kan lita på att vi göra allt vi kan för att ni skall få en upplevelse ni kan ha med er för resten av livet. 

 

 Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.