Världsarvets hemligheter.

I Visby är spåren från det förflutna påtagliga och levande var du än går.

Låt era deltagare få uppleva världsarvsstadens alla hemligheter genom ett spännande tävlingsarrangemang. Visbys anor sträcker sig tillbaka till då vikingar slog sig ned där Visby senare skulle byggas

 

Mer om världsarvets hemligheter.

Låt era deltagare få uppleva världsarvsstadens alla hemligheter genom ett spännande tävlingsarrangemang. Visbys anor sträcker sig tillbaka till då vikingar slog sig ned där Visby senare skulle byggas. Något senare, under medeltiden, utvecklades Visby till ett centrum för handel i Östersjön. Om ni hade vandrat nedför gatorna i staden under 1300-talet hade ni troligen hört fler prata tyska och andra främmande språk än svenska. Här i staden samlades människor från hela norra Europa.

Med ett levande Världsarv som fond och skådeplats får man i denna aktivitet följa med på en tidsresa från vikingatiden fram till modern tid. Världsarvets Hemligheter är en lagtävling som ger både kunskap om Visby och Gotland samt mycket lek och skratt.

Det gäller för lagen att leta sig fram till olika platser i Visby. Ibland väntar ett klurigt chiffer, vid andra platser måste ni tyda inskriptionen på byggnaden framför er, och på annat håll kan det handla om att bygga på vikingars vis. I ruiner och murtorn träffar ni på våra aktivitetsledare som guidar er genom aktiviteter som kräver såväl list som styrka.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-750 personer

Tid.

3 timmar

Kombineras gärna med.

Ruinmiddag

Kontakta oss.

1 + 11 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.