Skål för världsarvet.

Visby mest uppskattade vandring.

Varför inte förena nöje med nöje? Här blandas sanningar och skrönor ur Visbys 1000-åriga historia.

 

Mer om skål för världsarvet.

Varför inte förena nöje med nöje? Här blandas sanningar och skrönor ur Visbys 1000-åriga historia. Vår personliga värd tar er med på en underhållande tur i världsarvet Visby som inte bara ger er stadens spännande historia utan också personliga berättelser där ingen vandring blir den andra likt. Naturligtvis gör vi också ett stopp på någon trevlig pub.

Vi vandrar genom sekler i den muromgärdade staden och bekantar oss med hus och gator. Vi hör berättelserna om människor som levt och lever här, både kända, okända och ökända.

Vad som är sanningar och skrönor får du själv försöka lista ut. Men en sak är säker: Vi utbringar minst en skål för Världsarvet!

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-600 personer

Tid.

2 timmar

Kombineras gärna med.

Gotlandskalas

Kontakta oss.

7 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.