Företagsevent

Gotlands ledande eventbyrå.

Planerar ni ert nästa företagsevent och vill försäkra er om att det blir en tillställning ni sent glömmer? Vi på Hansa Event ser till att ordna just det. Vi är med er hela vägen – från planering till genomförande och garanterar samtidigt en upplevelse som överträffar de flesta förväntningar.

Vi är en eventbyrå på Gotland som planerar och genomför ert företagsevent. Med Gotland som hemmaplan kan vi ön på alla våra fingrar och med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för ett lyckat företagsevent.

Nedan går vi igenom olika typer av företagsevent och aktiviteter ni kan ta del av när ni låter oss sköta helheten av ert evenemang. Genom att boka med oss kan ni slappna av och fokusera på att ha kul – vi ordnar allt runtomkring.

Aktiviteter & middagar.

Läs mer om vad vi kan göra för er.

Kompletta konferenspaket.

Inspireras och kolla in vad vi har gjort.

Kontakta oss.

12 + 15 =

Olika typer av företagsevent

Oavsett om ni önskar en middag i en medeltida källare, en glamourös gala i en ruin, invigning av en ny lokal eller mingel med havet som utsikt så vågar vi lova ett lyckat evenemang. Ett företagsevent är ett tillfälle att samla anställda, kunder eller samarbetspartners samtidigt som man kombinerar nytta med nöje. Några olika typer av företagsevent är konferenser, galor, julfester, kick off, teambuilding, Kundträffar och utbildningar.

Planering är A och O när det kommer till att anordna ett lyckat evenemang och vi finns här för just det. Vår eventbyrå på Gotland erbjuder fantastiska möjligheter anpassat efter era önskemål. Oavsett om ni väljer ett färdigt paket eller vill skräddarsy ert företagsevent – med vår erfarenhet och kännedom om Gotland ser vi till att skapa en unik upplevelse.

Välkommen på konferens i Visby med upplevelser i fokus.

Tips och tricks inför ert nästa företagsevent

För att göra processen så smidig som möjligt finns det vissa saker ni bör tänka på för att försäkra er om det bästa arrangemanget.

Nedan går vi igenom några frågor varpå svaren underlättar processen för ett lyckat evenemang:

Vad är målet med ert företagsevent?

Vill ni fokusera på teambuilding, fira en milstolpe för ert företag eller ha en rejäl kickoff innan nästa stora projekt sätter igång?

Vad är målet med ert företagsevent?

Se till att gå igenom er kalender för att hitta det bästa tillfället för ert företagsevent och försäkra er om att det inte krockar med eventuella deadlines för deltagarna.

Vem ska ansvara för eventet?

Se till att välja en person från ert företag som ansvarar för eventet och kan agera som bokningsansvarig. Om ni vill inkludera fler personer i besluten rekommenderar vi att ni lämnar förslag på diverse aktiviteter som deltagarna i sin tur får rösta om. Vinnande förslag kommuniceras sedan till oss och vi tar över därifrån.

Hur vill ni designa ert event?

Ska eventet pågå under en dag eller vill ni inkludera övernattning och fler aktiviteter? Vill ni fokusera på underhållning kombinerat med mat och dryck eller utbilda er personal och behöver mer fokus, eller varför inte en kombination?

Event utöver det vanliga

Vi på Hansa hjälper ert företag planera och arrangera ert nästa evenemang från början till slut med allt från resebokningar till logi och incheckning. Vi har ett brett utbud av teambuilding- aktiviteter, middagar och konferenslokaler för att garantera ett minnesvärt event.

Ön och inte minst Visby med sin händelserika historia har mängder att erbjuda. Många av våra olika aktiviteter sker utomhus för att ni ska få ta del av Gotlands unika natur och kulturarv.

Vi erbjuder aktiviteter till ert event i form av allt från tävlingar och friluftsliv till guidade turer av kulturarv kombinerat med festligheter. Vi har något för alla.

Upplev Gotland genom Visby-paketet och allt vad hela ön erbjuder

Varför konferens på Gotland?

Gotland är välkänt för sin unika natur och kulturarv och erbjuder mängder av möjligheter och upplevelser. Helt enkelt en perfekt plats för ett företagsevent. Upplev Visbys trendiga restauranger, raukar och friluftsliv. Eller varför inte ta er ut till den världsberömda ön Fårö?

Glöm vardagen, slappna av och njut i en av Sveriges vackraste miljöer, på Gotland.

Varför ett företagsevent med Hansa?

Vi på Hansa event erbjuder konferens, teambuilding och mängder av olika upplevelser och har skapat flera färdiga paket att välja mellan för ert nästa företagsevent.

Vi erbjuder även möjligheten att skräddarsy ert event helt efter era specifika behov och önskemål för att optimera er upplevelse på Gotland på bästa möjliga sätt.

Aktiveteter & middagar för företagsevent

Kick off i sann Gotlandsanda – Visbypaketet

Kickstarta en ny spännande period för ert företag ihop med oss. I vårt Visby-paket börjar eventet redan på båten. Vi möter upp er i Visby hamn och arrangerar därefter incheckning på hotellet.

Under tre dagar kommer ni få ta del av två konferenstillfällen, en guidad pubrunda, middagar på anrika restauranger, samt höjdpunkten som vi kallar Världsarvets hemlighet. Ett tävlingsarrangemang där deltagarna får uppleva världsarvsstadens alla hemligheter.

Utöver detta finns det gott om möjligheter för deltagarna att upptäcka Visby på egen hand.

Solnedgång över Visby

Äventyrspaketet – teambuilding på hög nivå

Äventyrspaketet är vårt mest populära paket med fokus på teambuilding. Första dagen blir ni hämtade med buss som tar er till andra sidan ön. Här väntar övernattningsstugor och äventyr på cykel, BBQ på stranden och en unik konferensupplevelse bland raukar.

Detta följs av konferenstillfällen i Visby, guidad pubrunda och 3-rätters middag på en av stans mest populära restauranger.

Det kan vara knepigt att bygga ett sammansvetsat team men efter det här eventet kommer ni sannolikt lämna Gotland med just det.

Aktiv konferens, Cykla Gotland

Strandfest?

Vi uppmuntrar mer än gärna middagsupplevelser på andra platser än traditionella festlokaler och restauranger. Efter en heldag med aktiviteter kanske ni vill avsluta med en pangmiddag vid rauk-fälten, på en av Gotlands välkända stränder eller något av öns andra smultronsträllen?

Har du en speciell plats i åtanke skissar vi mer än gärna på ett upplägg med era idéer i åtanke.

Konferens Visby

Så mycket bättre – sing your hearts out

Är ni ett mindre företag med anställda som gillar att bjuda på er själva? Har ni drömt om att uppleva “Så mycket bättre” på riktigt? Då är detta paketet perfekt för ert nästa företagsevent. Vi kickar igång eventet direkt med konferens på båten.

Vi plockar sedan upp er i Visby med buss som tar er till Grå Gåsen i Burgsvik, hotellet där det rikskända programmet spelas in.

Under dag två kommer företagsdeltagarna tilldelas varsin låt som framförs under en festlig kväll fylld med skratt, mat och dryck.

Innan det är dags för hemresan avslutar vi med ännu ett konferenstillfälle samt lunch.

Upplev en annorlunda konferens på Gotland i Burgsvik genom "Så mycket bättre"

Magiska Fårö

Är ni sugna på en unik natur och kulturupplevelse på Fårö? Här får ni uppleva Fårö i Bergmans historiska fotspår, den magiska naturen, raukfält och teambuilding i en medeltida miljö.

Incheckning för övernattning sker på Stora Gåsemora och därefter avnjuts en fantastisk middag gjord på lokala råvaror.

Going Active – För den äventyrslystna

Sugna på äventyr i Visby? Detta paket stärker både teamet och individen genom en kombination av konferenser på förmiddagarna och aktiviteter på eftermiddagarna.

Teambuildingen startar redan på färjan för att maximera upplevelsen och få igång teambuilding-andan.

Övernattning sker på berömda Kneippbyn och efter incheckning erbjuds en BBQ buffé i lagunen med skön loungemusik. Därefter väntar nästa aktivitet och tävling.

Kvällen avslutas med en spektakulär middag i solnedgången. Efter middagen finns det gott om tid och möjligheter för deltagarna att upptäcka Visby på egen hand.

Padelkonferens

Padel har tagit Sverige med storm. Varför inte hoppa på trenden och kombinera ert företagsevent med en av Sveriges trendigaste träningsformer? Detta paket innehåller konferens på förmiddagarna och padel under eftermiddagarna.

Ta chansen att möta lokala lag i en vänskaplig match eller ta hjälp av licensierad tränare för att bättra på era padel “skills”. 

Dagarna avslutas med middagar på trendiga restauranger mitt i Visby.

Kontakta oss.

Hör av er till oss för att planera ert nästa företagsevent. Ni når oss enkelt på telefon eller genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.

Gotland är vår hemmaplan, välkommen hem till oss.

Kontakta oss.

14 + 5 =

Kompletta lösningar hela vägen från idéstadie till hemresa. Vi garanterar skönt flow från start till mål.

Följ oss gärna!

Läs mer
om oss.

Konferens-bloggen.