Vandra vid kusten.

Med den eviga horisonten vid din sida.

En vandring längs en gotländsk strand är inte den andra lik. Vi har valt ut de vackraste och de mest intressanta kustavsnitten på Gotland.n.

 

Mer om vandra vid kusten.

En vandring längs en gotländsk strand är inte den andra lik. Vi har valt ut de vackraste och de mest intressanta kustavsnitten på Gotland. Allt från böljande strandängar, mjuka sandstränder till ruffiga raukar och karga klintkanter. Vi packar ryggsäckarna med mat och dryck och ger oss iväg.

Gotland har mer än 70 mil kust – och kusten upplevs bäst till fots, där du hela tiden har den eviga horisonten på din ena hand och naturen på den andra. Våra duktiga vandringsledare tar er med längs kusten och visar stränderna runt ön, som alla har sin historia – från skeppsbrott till vrakplundringar och så en och annan rövarhistoria förstås. Ni kan själva välja kuststräcka, karaktär och längd för er vandring.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 6-200 personer

Tid.

2-3 timme

Kombineras gärna med.

Gotländsk middag

Kontakta oss.

15 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.