Utomhuskonferens.

Med Gotland som fond.

I en undangömd dunge i skogen, uppe på en klippa med havet som fond, på en strand med sand mellan tårna, vid ett magnifikt raukområde eller på ett av öns hällområden med Gotlands vackra kust som vy.

 

Mer om utomhuskonferens.

Konferens i en undangömd dunge i skogen, uppe på en klippa med havet som fond, på en strand med sand mellan tårna, vid ett magnifikt raukområde eller på ett av öns hällområden med Gotlands vackra kust som vy. Även centralt i Visby erbjuder vi möjligheten till en annorlunda utomhuskonferens, känn historiens vingslag i en medeltida ruin. Låt oss vara med och skapa er kreativa utomhuskonferens!

Välj mellan att konferera i små eller stora grupper, i bekväma air beds, på filtar eller i sköna stolar. Vi bistår med filtar och blädderblock – utsikten får ni på köpet!

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-100 personer

Tid.

Enl. överenkommelse.

Kombineras gärna med.

Gotlandskalas.

Kontakta oss.

12 + 15 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.