Unik location?

Vi skapar och bygger upplevelser på unika platser.

Har ni en plats ni gillar lite extra mycket? Eller vill göra något som ingen annan gjort tidigare? Genom åren har vi skapat unika platser att ha middagar och konferenser på.

Har ni en plats ni gillar lite extra mycket? Eller vill göra något som ingen annan gjort tidigare? Genom åren har vi genomfört flera middagar och konferenser på unika platser som man inte kan tro är möjligt. Middagar för några få eller för flera hundra människor samtidigt på en plats där det inte finns en restaurang. Vi bygger upp kök utifrån de förutsättningar som finns med kockar som inte bara skapar fantasitka middagar utan en matupplevelse att minnas. Låt era deltagare vara med om en middagsupplevelse så att ni får en kväll som blir till ett minne för livet.

Kontakta oss.

3 + 8 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.