Surfcamp.

Platsen där den gotländska surfkulturen föddes.

På Surflogiet på Gotland vid Tofta strand har surfingen varit med sedan 80-talet. Vi bygger upp en vattensportsarena där ni får möjligheten att pröva på Stand Up Paddleboard, surfkajaker och vågsurfing.

Mer om Surfcamp.

På Surflogiet på Gotland vid Tofta strand har surfingen varit med sedan 80-talet. Allt från vind-, våg- och kitesurfare har fångat sin första vind och våg på vattnet vid Tofta. Välkommen till platsen där den gotländska surfkulturen föddes och lär dig grunderna. Vi erbjuder dig att testa en rad olika strand- och vattenaktiviteter iförd våtdräkt och med våra erfarna instruktörer. Vi bygger upp en vattensportsarena där ni får möjligheten att pröva på Stand Up Paddleboard, surfkajaker och vågsurfing. Vi skapar allt från lek till tävlingsmoment. Som alltid med surfing så är det dagens väderförhållanden som sätter förutsättningarna och aktiviteten. Vi ger er en naturupplevelse som är svårslagen i kombination med några extremt roliga sporter. Med våtdräkter från topp till tå håller ni värmen under hela aktiviteten. Alla kan delta och ingen tidigare erfarenhet krävs. Vill du vara kvar på land så spelar du beachvolleyboll, balanserar på våra slacklines och indoboards, tar en strandpromenad eller ligger och livsnjuter i en hängmatta. Bastun står på och erbjuder både värme och utsikt för dom som vill. Vill man så går det precis lika bra att slå sig ner i sanden och njuta av en dag på stranden medan de andra aktiverar sig. 

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-50 personer.

Tid.

3-4 timmar.

Kombineras gärna med.

Gotlandskalas.

Kontakta oss.

11 + 1 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.