Strandfest.

En kväll med fötterna i sanden.

Vi fick den stora förmånen att få hjälpa ett lokalt industriföretag som, i samband med sitt 100-års jubileum, ville bjuda sina anställda med respektive samt en del tidigare anställda på en helkväll som rakt igenom skulle andas jubileum, gala och festligt.

 

Mer om strandfest.

Pittoreska fiskelägen, dramatiska klintkast, kilometerlånga sandstränder och strandängar med en och annan krumtall. Det finns många olika sorters stränder på Gotland. Alla är lika trevliga att ordna en strandfest på!

Vi ordnar med grillar, mat, tält, bänkar och bord – ja allt som behövs för en härlig strandfest!

Tillsammans med er väljer vi platsen och sen ordnar vi en kväll vid havet utifrån era önskemål. För de rastlösa ser vi till att ordna strandaktiviteter. Ni får alla njuta av en kväll med havet, lugnet och vännerna som sällskap.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-300 personer

Tid:
3-4 timmar

Kombinera gärna med Bäst i test innan middagen.

Kontakta oss.

15 + 14 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.