Stångaspelen.

Gutarnas Olympiad.

Välkommen till den klassiska idrottsarenan Stangmalmen i Stånga socken, där gotlänningar mätt sina krafter i över hundra år. Stångaspelen är den ultimata idrottsupplevelsen.

Mer om Stångaspelen.

Välkommen till den klassiska idrottsarenan Stangmalmen i Stånga socken, där gotlänningar mätt sina krafter i över hundra år. Stångaspelen är den ultimata idrottsupplevelsen. Här inbjuds du till en tävling som inte bara kräver pricksäkerhet, styrka och smidighet, utan också ger dig ett direkt möte med den gutniska idrottshistorien.

Första veckan i juli varje år tävlar över 3000 gotländska kvinnor och män på Stangmalmen för att se vilka som ska krönas till gotländska mästare. Nu är det dags för ditt lag att tävla om mästartiteln. Under dagen kommer lagen att utse sina kämpar i de olika grenarna. Stångstörtning, varpkastning, Värst källing pa stangg och Pärk är bara några av de ”leikar” som ingår i tävlingarna.

Kom ihåg att det gotländska ordet ”leikar” inte är synonymt med det svenska ordet lek. Leik är ingen lek!

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 50-500 personer.

Tid.

2 timmar.

Kombineras gärna med.

Gotlandskalas

Kontakta oss.

6 + 15 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.