Slaget om Visby.

En kamp på två fronter.

Slaget om Visby är en tävling och en kamp på två fronter där strategi, styrka, mod och samarbetsförmåga kommer avgöra om ni kommer stå som slutlig segrare i finalen. 

.

 

Mer om Slaget om Visby.

Slaget om Visby är en tävling och en kamp på två fronter där strategi, styrka, mod och samarbetsförmåga kommer avgöra om ni kommer stå som slutlig segrare i finalen. För att klara den spännande och adrenalinfyllda poängjakten krävs en cykel, en karta, lite annan utrustning och kanske framför allt lojal laganda.

Likt en annan historisk kamp utspelas det första slaget utanför ringmuren. Ni kommer att ställas inför strategiskt utmanande uppgifter där vissa kanske känns igen från ”Mästarnas mästare”. De bemannade tävlingsstationerna måste besökas av alla i laget, på utsatt tid – för det är lagets gemensamma prestation som belönas.

När lagen tävlat klart gäller det att ta sig igenom portarna i ringmuren, in i världsarvstaden Visby, där spelplanen helt ändrar karaktär. Bland ruiner och kullerstenslagda gränder gäller det att navigera rätt. I en intellektuell spelatmosfär gäller det att hitta platserna och använda er förmåga att hitta ledtrådar, knäcka koder och lösa gåtor för komma väl förberedd till finalen.

Bästa tänkbara position inför finalen nås endast genom gemensamma ansträngningar under dagen.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 40-300 personer

Tid.

3-4 timmar.

Kombineras gärna med.

Gotländsk middag.

Kontakta oss.

1 + 14 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.