Ett skapligt evenemang.

En kreativ upplevelse.

Välkommen in i konstnären Peter Lindbergs ateljé på Industrigatan i Visby. Ta på dig målarrocken och låt dig ledas genom en kreativ process. 

Mer om ett skapligt evenemang.

Välkommen in i konstnären Peter Lindbergs ateljé på Industrigatan i Visby. Ta på dig målarrocken och låt dig ledas genom en kreativ process med dig själv som utgångspunkt. Vi lovar – det kommer att bli ett färgstarkt minne.

Här leder experten på konstigheter dig med van hand genom en kreativ process som tar sin utgångspunkt där du befinner dig. På med målarrocken och sätt fokus på ditt kommande verk. När du kliver in behöver du inte ha några förkunskaper för att skapa ditt kommande mästerverk – när du går ut är du mästaren!

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 5-20 personer

Tid.

Halvdag.

Kombineras gärna med.

Med en middag på någon av Gotlands kulinariska krogar.

Kontakta oss.

5 + 2 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.