Ruinmiddag.

Sagolik miljö när solen skiner igenom
de medeltida fönstervalven.

Inramad av vackra fönstervalv, väggar av kalksten och en distinkt känsla av att för ett ögonblick vara en del av Visbys historia – en ruinmiddag är något extra!

 

Mer om Ruinmiddag.

Inramad av vackra fönstervalv, väggar av kalksten och en distinkt känsla av att för ett ögonblick vara en del av Visbys historia – en ruinmiddag är något extra!

Innanför Visbys ringmur står det än idag tolv ruiner av medeltida kyrkor. Alla unika med sin egen historia, arkitektur och miljö. En sak har de alla gemensamt och det är att de passar perfekt för en middag. För mindre och större sällskap, från medeltida gästabud till glamourös gala –  oavsett typ av evenemang vågar vi lova en magisk, oförglömlig och alldeles unik upplevelse.

Vi hjälper er med helheten, från menyförslag och dukning till musikunderhållning, gycklare, eldslukare eller annat som kan ge er guldkant på kvällen.

Fakta.

Passar bäst till till grupper 75-750 personer

Tid:
Helkväll

Kontakta oss.

11 + 11 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.