Ruinmiddag.

Sagolik miljö när solen skiner igenom de medeltida fönstervalven.

St Nicolai ruin kyrkoruin ligger på en anrik plats. Den första kyrkan byggdes på platsen omkring år 1215, och fick då namnet efter sjöfararnas skyddshelgon, S:t Nicolaus. Ruinen har restaurerats på senare år och är idag anpassad till såväl middagar som konserter. Här bjuds det på mystisk miljö upplyst med ett magiskt sken.

Vid ankomst bjuds ni på en fördrink i den härliga trädgården. När ni sedan känner er redo låser vi upp grindarna till denna historiska kyrkoruin som ikväll används som matsal. Här kommer ni att avnjuta en härlig trerättersmiddag i historisk miljö.

Detta ingår.

Lokalhyra, möblering, värmare, dukning, fördrink (ett glas mousserande), 3-rätters middag inkl. dryckespaket (ett glas till förrätten, två glas till varmrätten), Kaffe/te.

Fakta.

Passar bäst till till grupper 75-750 personer.

Populära tillägg.

  • Eldshow till middagen
  • Dj & fest i medeltida källare efter middagen i anslutande lokal

Kontakta oss.

9 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.