Mopedsafari.

En tur långt från vallfärdsvägen.

Ta på hjälmen och upptäck på ett annorlunda sätt en annan sida av Gotland. Kör där tåget körde och åk på gamla åkervägar.

 

Mer om mopedsafari.

Ta på hjälmen och upptäck på ett annorlunda sätt en annan sida av Gotland. Kör där tåget körde och åk på gamla åkervägar. Vår mopedsafari kommer ta dig långt från de vanliga vallfärdsvägarna till en naturnära upplevelse med hög frihetsfaktor.

Man behöver inte vara 15 år för att gilla mopedkörning. Men ungt sinne och nyfikenhet för att på ett annorlunda sätt upptäcka en annan sida av Gotland berikar upplevelsen.

Tillsammans med vår stigfinnare utgår vi från Visby och kör längs havet söderut. Därefter inåt landet längs åkervägar och stigar, som garanterat inte är utmärkt på någon karta.

Vi gör en upptäcktsfärd för att titta på det oväntade, förundras av en byggnad, förföras av en kustlinje och känna dofterna smyga in under hjälmen. Vi gör korta stopp för att fika eller äta en bit mat.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 6-30 personer.

Tid.

2-3 timmar.

Kombineras gärna med.

Surf camp

Kontakta oss.

9 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.