Middagssafari.

Upplev flera restauranger i Visby på samma kväll.

 

Visby är en av de mest krogtätaste städerna i Sverige. Gotland har också en stolt mathistoria som går långt tillbaka i tiden.

På ett middagssafari får ni uppleva tre olika restauranger i Visby. På varje ställe får ni njuta av en smakfull rätt och om det önskas även en passande dryck till. Miljön och maten ger er en häftig känsla av det historiska världsarv ni upplever tillsammans. Tillsammans med er värd för kvällen kommer ni att få en kulinarisk upplevelse samt en och annan rövarhistoria på vandringen mellan krogarna.
 

Detta ingår.

Trerätters middag på olika restauranger i Visby och personlig värd.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 8-100 personer. 

Tid.

Ca 3 timmar

  Kontakta oss.

  7 + 2 =

  Gotlands ledande eventbyrå

  Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

  Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

  Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.