Middag i medeltida källare.

Välkommen på en rustik middag i en medeltida källaren. Innan ni kliver ner i den anrika källaren från 1200-talet kan ni börja med en fördrink i den fantastiska trädgården med St Nicolai kyrkoruin som kuliss.

Därefter slår ni er ner vid en av träbänkarna i källarvalvet. Redan 100 år innan Waldemar Atterdag brandskattade Wisby var den här källaren i bruk. Känn historiens vingslag svepa genom rummet och som får stearinljusens lågor att flämta.

Maten som serveras är inspirerad av medeltiden med rustik tillagningsmetod och servering. Restaurangen arbetar med lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Detta är en upplevelse som inte tål att missas!
 

Detta ingår.

3-rätters rustik middag i medeltida källare.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-75 personer.
 

Populära tillägg.

 • Eldshow/eldfakir
 • Gycklare/trollkarlar
 • Medeltida gästabud: Temamiddag med medeltida klädsel och medeltida livemusik m.m.

  Kontakta oss.

  1 + 7 =

  Gotlands ledande eventbyrå

  Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

  Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

  Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.