Matresan.

Från jord till bord.

 

En stor del av vårt gotländska arv kretsar kring mat. Att odla, förädla och servera god närproducerad mat och dryck är en stolt hjärtefråga för gotlänningar. I denna upplevelse kan du känna på smaken att det ligger mycket hjärta och stolthet bakom varje tugga och varje klunk.

Här får ni följa med på en resa till en ekologisk grönsaksodlare ute på den gotländska landsbygden. Ni blir guidade på åkrarna och plockar säsongens grödor som ni senare själva är med kocken i köket och förbereder inför kvällens middag. Under dagen får ni även lära er mer om att blanda goda drinkar i en cocktailskola. Ni får även en provning av naturviner och lär er hur man matchar vinerna med maten.

Ni avslutar dagen med att äta och dricka det ni har varit med och förberett under dagen. En heldagsupplevelse där ni verkligen få se hela kedjan från jord till bord.
 

Detta ingår.

Buss tur & retur till bondens gård, lunch, matprepp med kocken, vinprovning, cocktailskola och middag.
Ni väljer om ni vill ha 3-4 serveringar eller 7-10 serveringar. Dryckespaket går att köpa till båda varianterna.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 8-30 personer.
 

Tid.

Ca 7 timmar + middagen på kvällen

  Kontakta oss.

  1 + 13 =

  Gotlands ledande eventbyrå

  Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

  Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

  Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.