Kustfiske.

Garanterad fiskelycka.

Kustfiske är ett äventyr för både nybörjare och proffs. Våra kunniga fiskeguider tar med er till de – för dagen – bästa kustfiskeplatserna längs den nästan 80 mil långa gotländska kusten.

 

Mer om kustfiske.

Kustfiske är ett äventyr för både nybörjare och proffs. Våra kunniga fiskeguider tar med er till de – för dagen – bästa kustfiskeplatserna längs den nästan 80 mil långa gotländska kusten. Vi utrustar er med vadarstövlar, passande förtäring och all annan utrustning ni behöver för ett lyckat kustfiske.

Havsöringsfiske är ett av Gotlands hetaste naturäventyr under vår- försommar- och höstsäsong. Våra guider hämtar upp deltagarna och tar dem sedan till platser som av de gotländska fiskarna anses som heliga – platser som inte låter sig beskrivas, då de ena dagen är helt tomma på fisk, för att nästa dag bubbla av hungriga öringar. Fisket sker genom vadning på grunt vatten.

Självklart ingår fiskelycka. Vi lovar att du blir en lycklig upplevelse rikare oavsett om du fått nåt på kroken eller inte!

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 5-15 personer.

Tid.

4-6 timmar.

Kombineras gärna med.

Gotländsk middag.

Kontakta oss.

1 + 12 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.