Kubbmästerskapet.

Spela med VM mästarna.

Kubb är ett gammalt gotländskt spel som kom till på den tiden när det fanns ”a vidflo pa var storgard” (en vedhög på varje gårdsplan). Man plockade helt enkelt till sig vedträn i lämplig storlek och vips hade man ett kubbspel.

Kubb spelas även på fastlandet, men på Gotland är Kubb ingen lek. Sedan 1995 arrangeras VM i Kubb på Gotland med 200 deltagare från flera olika nationer. Den stora skillnaden i riktig kubb är att kubbarna aldrig lämnar spelet, dom fortsätter kastas in och man måste få ner samtliga kubbar innan kungen slutligen får attackeras. Må bäste lag vinna!
 

Detta ingår.

Aktivitetsledare, kubbspel, spelplan och priser till vinnande lag.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 15-100 personer.

Tid.

2,5-3 timmar.
 

Populära tillägg.

  • Uppvisning med Kubbmästare från Gotland
  • Fika

Kontakta oss.

15 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.