Körslaget.

Bejublad utmaning bland Visbys vackra arenor.

Tillsammans med dina kollegor skall du bilda en hejdundrande kör och utmana dina kollegor i ett körslag i någon av Visbys vackra arenor.

 

Mer om körslaget.

Tillsammans med dina kollegor skall du bilda en hejdundrande kör och utmana dina kollegor i ett körslag i någon av Visbys vackra arenor. Ett nytt koncept för teambuilding som går ut på att du och dina medarbetare helt enkelt sjunger tillsammans med en rutinerad körledare.

Under dagen delas deltagarna upp gruppvis, och tar sig ut till sina egna träningsarenor tillsammans med sin körledare. Gruppen börjar med att tillsammans välja ut en låt som kan vara alltifrån gospel, pop, och schlager till välkända hits.  Träningen börjar med uppvärmning av rösten och kroppen med enkla övningar.
När vi valt låt och känner oss redo börjar vi sjunga på refrängen, så småningom läggs verserna till, kanske några stämmor och plötsligt har vi lärt oss en ny låt!
Till sist lägger vi till lite enkel, rolig koreografi och gruppen kan nu framföra ett proffsigt körnummer.

En utmanande, rolig och oförglömlig upplevelse. Och även om många inte har någon körvana så kan ni vara säkra på att det blir en maffigt resultat när alla får förmånen i att uppträda i Gotlands (kanske Sveriges) vackraste arena.
Varning för SUCCÉ! 

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 20-300 personer.

Tid.

2,5 timmar.

Kombineras gärna med.

Gotlandskalas.

Kontakta oss.

2 + 11 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.