Gotländsk femkamp.

För både hjärta & hjärna.

Här bjuds kluriga och lättsamma tävlingar med gotländska förtecken för er som har leklynnet i behåll.  

Mer om gotländsk femkamp.

Här bjuds kluriga och lättsamma tävlingar med gotländska förtecken för er som har leklynnet i behåll. Traditionella gotländska lekar som Bleistre och Varpa blandas med klurigheter som Den magiska kvadraten, Pinnen och Bulhusbygget.

Flera av de gotländska lekarna har en lång historia bakom sig, vissa kan spåras ända tillbaka till vikingatiden. I vår femkamp har vi tagit tillvara på det bästa av dessa traditioner och kombinerat med nya kluriga lagövningar. Vi delar upp er i lag och inleder med en genomgång om den gutniska idrottstraditionen, innan ni tillsammans får ta itu med tävlingsmomentet. Tävlingen kan vi skräddarsy efter den tid ni har till förfogande och era fysiska förutsättningar.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-300 personer.

Tid.

2 timmar.

Kombineras gärna med.

Strandfest.

Kontakta oss.

11 + 10 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.