Going active.

Motion, teambuilding & härliga kvällar.

Vårt fokus på hälsa blir allt större och med en aktiv konferens så kombineras konferensen med att vara i rörelse vilket stärker både teamet och individen.

 

Mer om aktiv konferens.

Vårt fokus på hälsa blir allt större och med ”Going Active” så kombineras konferensen med att vara i rörelse vilket stärker både teamet och individen. Välkomna till en aktiv konferens på Gotland.

Resan börjar med överfarten till Gotland som innehåller både lunch och konferens. Väl på plats står bussen redo att ta deltagarna 3 km söderut, Kneippbyn, där alla checkar in och bor i stugor, alla med havsutsikt! Efter incheckningen är det fritt för deltagarna att nyttja Padel och tennisbanor, både MTB och vanliga cyklar står uppställda, 25-meterspoolen är öppen för de som önskar simma och det finns fantastiska löparspår runt hörnet. Lite senare på kvällen så tänds lagunen upp och en BBQ-buffé dukas fram samtidigt som DJ:n spelar bakgrundsmusik.

Dag 2 börjar med konferens och efter lunch är det dags för den stora tävlingseftermiddagen. Hur tävlingen ser ut kommer vi fram till gemensamt, men ett förslag är att tävlingen består av löpning, MTB/cykel och simning. Det finns självklart olika klasser beroende på stundande form, men kanske har ni redan ett par månader tidigare börjat förbereda er gemensamt på företaget inför denna tävlingseftermiddag? Efter målgång så väntar en ”After aktivitet” där all bjuds på underhållning, mat och dryck. Lite senare serveras kvällens middag på Solsidan med möjlighet att se en av Sveriges vackraste solnedgångar.

Dag 3 börjar likna dag 2 med konferens och lunch innan det är dags att checka ut och ta sig mot Visby där alla för lite egen tid för att strosa runt i gränderna innan det är dags att börja bege sig mot hamnterminalen och återfärd mot fastlandet.

(Det går självklart bra att byta avreseort till Oskarshamn, dock kan avresetiderna skilja sig något)

Innehåll.

 

  • Resa Nynäshamn – Visby T & R
  • Lunch ombord på resan ombord till Visby
  • Konferens ombord på resan till Visby
  • Transport Visby – Kneippbyn T&R
  • Logi i stugor, Kneippbyn i två nätter
  • Fritt nyttjande av padel & tennisbanor, 25-metersbassäng, MTB och vanliga cyklar
  • 2 halvdagar konferens i Visby (inkl fika & lunch)
  • BBQ-buffé
  • Tävlingseftermiddag (inkl after-aktivitet)
  • 3-rätters middag Egils kök
  • Personal från Hansa Event genom hela arrangemanget
  • Projektledning Hansa Event

 

Pris från 6 295:- pp ex moms 

Program.

 

Dag 1

11.25 Avresa Nynäshamn – Visby (Lunch och konferens ombord)
14.55 Ankomst Visby
15.15 Transport Visby- Kneippbyn
16.30 Inkvartering i semesterstugor
17.00 Egen tid för Padel/Tennis/löpning/MTB/Cykling/yoga/simning
19.30 BBQ vid lagunen

 

Dag 2

06.30 Världsarvets gym
08.00  Frukost
09.00 Konferens
12.00 Lunch
13.00 Tävlingseftermiddag
16.00 After Beach
19.30 Middag Egils kök

 

Dag 3

xx.Xx Frukost
09.00 Konferens
12.00 Lunch
13.00 Egen tid i Visby
15.30 Samling vid hamnterminalen
16.30 Avgång Visby – Nynäshamn
19.45 Ankomst Nynäshamn

Kontakta oss.

5 + 12 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.