Fest på Kallis.

Framröstad till en av Europas bästa beachclubs.

Kallis är verkligen den lilla pärlan mitt i Visby. Smakfullt inredd (eller utredd eftersom det mesta är utomhus) ger området ett snyggt och proffsigt första intryck.

Mer om fest på kallis.

Kallis är verkligen den lilla pärlan mitt i Visby. Smakfullt inredd (eller utredd eftersom det mesta är utomhus) ger området ett snyggt och proffsigt första intryck. Under juli månad fylls den till bredden av människor som kommer för att umgås och lyssna på uppträdanden från live-band och DJ:s. Självaste Avicii har faktiskt uppträtt här under en after beach…

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 100-1000 personer. 

Tid.

2-3 timmar.

Kombineras gärna med.

Kombinera gärna med Världsarvets hemligheter.

Kontakta oss.

8 + 1 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.