Farmen.

En tävling om dina rötter.

Är du redo för en ”enkel” utmaning? Klarar du av att vara bonde och utföra riktiga sysslor som är direkt tagna från bondgården?

Mer om farmen.

Är du redo för en ”enkel” utmaning? Klarar du av att vara bonde och utföra riktiga sysslor som är direkt tagna från bondgården?  Här kommer ni lagvis att bli utmanade i hantverk och arbeten som svenska bönder gör i dag och kanske gjorde även för hundra år sedan.

Uppdragen kan bestå av till exempel byggprojekt, trädgårdsskötsel, hushållssysslor och hemslöjd, som ibland också gräver styrka, kunskap eller teknik. Alla stationer har anknytning till livet på en gotländsk och hederlig bondgård.

Namnet på arrangemanget är som ni förstår taget från tv-programmet Farmen och detta är en lagtävling där det räcker att vara bäst på att vara bonde för att få pris.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 20-80 personer.

Tid.

2-3 timmar.

Kombineras gärna med.

Gotlandskalas.

Kontakta oss.

6 + 5 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.