Expedition Gotland.

Från landsbygd till civilisation.

Packa din ryggsäck, kontrollera er utrustning, fyll vattenflaskan och hoppa upp på bussen, för nu startar ett äventyr bortom civilisationen. Er uppgift är ganska enkel. Med hjälp av en cykel ta er från punkt A till punkt B.

Mer om Expedition Gotland.

Packa din ryggsäck, kontrollera er utrustning, fyll vattenflaskan och hoppa upp på bussen, för nu startar ett äventyr bortom civilisationen. Er uppgift är ganska enkel. Med hjälp av en cykel ta er från punkt A till punkt B.
I uppdraget ligger det att laget ska klara utmaningarna längs vägen och att få med alla deltagare i laget på resan, utan att tappa humöret eller kanske vika ner sig om vädergudarna är på dåligt humör. I lagets utmaning ligger det att få varje deltagare att utmana sig själv och att hjälpas åt för att nå bästa framgång.
 
Expeditionen startar med att en buss hämtar upp er. Lagvis blir ni avsläppta på olika platser runt om på Gotlands landsbygd. På er startplats finns det en cykel och en ryggsäck med det material ni behöver för dagen. Navigera er fram med hjälp av kartan till ett antal stationer eller punkter. Stationerna är oftast bemannade och här kommer ert samarbete och er strategiförmåga att prövas. Det gäller att samla så mycket poäng som möjligt. Punkterna på kartan är obemannade men ger er nyttig information om er fortsatta cykelväg.
 
Förhoppningsvis stärkta av självförtroende efter att ha fått upp elden så man kunde koka sitt kaffe har det blivit dags att påbörja dagens sista strapats där slutstationen ligger inom räckhåll.
När ni kommer i mål kommer dagens poängskörd räknas ihop med poängen ni får för samarbetet vid lunchen. Tiden då hela laget går över mållinjen kan ha stor betydelse för vilket lag som skall koras som vinnare under kvällens middag.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 30-300 personer.

Tid.

4-6 timmar.

Kombineras gärna med.

En ”after-aktivitet” där det bjuds på både dryck och underhållning.

Kontakta oss.

5 + 10 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.