Expedition Gotland.

En fartfylld tävling på cykel.

Packa ryggsäcken, kontrollera er utrustning, fyll vattenflaskan och hoppa upp på cykeln. Nu startar ett äventyr bortom civilisationen.

Lagvis ger ni er iväg med karta och uppdragshäfte där ni efter bästa förmåga ska hitta vägen till de markerade tävlingsstationerna. På stationerna hittar ni våra aktivitetsledare som går igenom uppgifterna. Här prövas ert samarbete och strategiförmåga. Längs vägen gäller det att alla i laget håller utkik efter de efterfrågade sakerna i dagens fotouppdrag.

I Expedition Gotland handlar det mer om att cykla smart än att cykla snabbt. Flest poäng vinner tävlingen, men det gäller att jobba som ett lag och planera er framfart väl så att ni hinner med alla uppdrag.

Detta ingår.

Aktivitetsledare, aktivitetsmaterial, uppdragshäfte, cyklar, fika, vatten och priser till vinnande lag.

 

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 30-300 personer.

Tid.

3-4 timmar.

Kontakta oss.

Expedition Gotland

Gotlands ledande eventbyrå.

 

 Vi har arrangerat möten och konferenser sedan 2006 och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland. Våra hjärtan klappar för denna fantastiska ö som vi gärna bjuder in er att få ta del av tillsammans med oss. 

 

Vi är modiga och vågar tänka nytt, tänka stort, tänka annorlunda och ger oss mer än gärna ut på nya äventyr för att skapa magi. Det gör oss till en nytänkande eventbyrå, samtidigt som vi vet att oavsett vad som händer kommer vi aldrig tumma på kärnan som vi tror är det absolut viktigaste för en lyckad konferens på Gotland. För oss betyder det att alltid leverera med stor personlighet och mycket glädje och engagerad personal. Vi är alltid flexibla och lyhörda för varje unik situation och ni kan lita på att vi göra allt vi kan för att ni skall få en upplevelse ni kan ha med er för resten av livet. 

 

 Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.