Gotlandskalas.

En middagsupplevelse med gotländska traditioner.

Att bjuda till kalas enligt gotländsk tradition innebär att en viss ordning följs. Släktingar, prästen och eventuella lärare har företräde in i byggnaden. Vi är inte petiga med just den ordningen, men vi är väldigt noga med att ge er en oförglömlig upplevelse.

Ett kalas på Gotland är inte bara en härlig fest med god mat och glada vänner. När ni nu är våra gäster tar vi fram några klassisk inslag för ett lyckat Gotlandskalas. En Gotländsk välkomstdrink att skölja ner en salt kringla med har fungerat som stämningshöjare i alla tider. Vi följer upp med att duka fram grillat lamm och avrundar med en gudomlig gotländsk saffranspannkaka.

Upplevelsen blir garanterat förhöjd av att vi håller till på ett höloft någonstans på Gotland.

Fakta.

Passar bäst till till grupper 30-300 personer.

Populära tillägg

  • Gotlandsdricke och salt kringla som traditionsenlig fördrink
  • Underhållning till middagen
  • Gutnisk uppvisning innan middagen

Kontakta oss.

2 + 7 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.