Cykla på Gotland.

När du cyklar på Gotland upplever du ön på ett helt fantastiskt sätt. Vyerna, dofterna och havet ger energi samtidigt som du får frisk luft och motion på köpet. En perfekt uppladdning inför konferensen eller ett njutbart avbrott efter några timmars konfererande inomhus.

Resan startar med buss ut på den Gotländska landsbygden där cyklarna står uppställda. Med en personlig guide cyklar ni sedan i ert eget tempo på slingrande vägar till slutmålet. Målet är ingenting, resan är allt!
 

Detta ingår.

Busstransfer, cykel, hjälm, cykelvärd, fika och vatten

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-300 personer.

Tid.

3-5 timmar.

Kontakta oss.

5 + 8 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.