Cykelresan.

Ett spännande cykeläventyr.

Följ med på en härlig cykelupplevelse med start och mål i Visby. Se platserna, möt naturen och historien, andas in den friska luften och fyll kroppen med energi. Vi stannar till under någon gång under turen och njuter av utsikten med en go fika.

Ni besöker Gotlands populäraste utkiksplats, Högklint, får se  Pippihuset som är originalet du sett i filmerna, ser vackra Gotlandsgårdar och ett och annat svartbygge. Färden går längs den fina kusten söder om Visby. Längden på cykelsträckan anpassas efter deltagarna.

Välkomna till ett cykeläventyr längs den gotländska västkusten.
 

Detta ingår.

Cykel, hjälm, cykelvärd, inträde till Villa Villekulla, fika och vatten

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-100 personer.

Tid.

Ca 3 timmar.
 

Populära tillägg.

Gotländsk femkamp vid Villa Villekulla.

Kontakta oss.

6 + 11 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.