Bäst på TV.

Välkomna in i TV-rutan!

Hur många gånger har man inte suttit framför tv:n och tänkt att ”det där skulle jag vilja pröva” eller ”fasiken det där skulle jag gjort bättre själv”. Nu har ni chansen! Vem har bäst koll på värdet i ”Bytt är bytt”? Vilka är mest kreativa i ”Bäst i Test”? Vem kan mest om mat i ”Kockarnas kamp”? Och kan ni lösa kluringarna i ”Fångarna på fortet”?

Med fokus på samarbete utmanas ni i klurigheter och kunskap som lockar till skratt. Det gäller att kommunicera i laget och ni kommer att bjudas på både kreativa och intellektuella utmaningar.
 

Detta ingår.

Aktivitetsledare, aktivitetsmaterial och priser till vinnande lag.
Passar även bra som inomhusaktivitet.

Fakta.

Passar bäst till grupper i storleken 10-750 personer.

Tid.

2,5-3 timmar.

Kontakta oss.

6 + 12 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.