Äventyrspaketet.

Det kommer vara krävande, utmanande och fantastiskt.

Vårt populära äventyrspaket är perfekt för företag som vill ha både äventyr och konferens. Här är det mycket fokus på teambuilding och att som grupp komma hem som ett starkare team. Teambuildandet kombineras självklart med äventyr och konferens.

 

 

Mer om äventyr och konferens.

Äventyrspaketet

Ett konferenspaket på Gotland som passar de företag som är ute efter att fortsätta bygga laget mot framtidens höjder. Här är det mycket fokus på teambuilding och att som grupp komma hem som ett starkare team. Teambuildandet kombineras självklart med konferensmöjligheter.

Resan börjar med överfarten till Gotland som innehåller både lunch och konferens. Väl på plats står bussen redo att ta deltagarna över till andra sidan ön, Ljugarn där alla checkar in och bor i stugor ett stenkast från sandstranden. Vistelsen på ön startar med att samtliga får varsin cykel och tar sig runt i samhället där ni får träffa riktigt lokal kändisar, t.ex. ”Dan med Drikken” som har vunnit VM i Gotlandsdrikke, därefter avslutas första kvällen med en BBQ-buffé som serveras på stranden.

Dag 2 börjar med en utekonferens vid raukområdet, en miljö som både är unik och kreativ. Efter lunchen är det dags för den stora utmaningen, Expedition Gotland som kommer att vara både krävande, utmanande och fantastisk. Målgången sker självklart vid en av de lokala pubarna i byn. Kvällens middag intas på logen där deltagarna får vara med om ett riktigt Gotlandskalas, dvs sup, kringla, helgrillat lamm och saffranspannkaka.

På förmiddagen på dag 3 går transporten mot Visby och incheckning på ett av stadens hotell. Här äts det lunch och på eftermiddagen är konferenssalen bokad. Kvällen börjar med en guidad pubrunda i Visby för att avslutas på en av Visbys bästa restauranger, Lindgården.

Sista dagen börjar med att samla ihop alla intryck från vistelsen under ett konferenspass, därefter serveras lunch innan deltagarna får egen tid i Visby innan det är dags att börja bege sig mot hamnterminalen och återfärd mot fastlandet.

Vi gör starka team starkare!

Innehåll.

 • Resa Nynäshamn – Visby T & R
 • Lunch ombord på resan ombord till Visby
 • Konferens ombord på resan till Visby
 • Transport Visby – Ljugarn T&R
 • Logi i 4-bäddsstugor i Ljugarn i två nätter
 • Logi i dubbelrum i Visby i en natt
 • Utekonferens
 • Expedition Gotland inkl lunch
 • Gotlandskalas på Logen
 • Lunch och konferens på hotell i Visby
 • Aktiviteten skål för världsarvet
 • 3-rätters middag Lindgården
 • Personal från Hansa Event genom hela arrangemanget
 • Projektledning Hansa Event

Pris från 8 495:- pp ex moms

Program.

 

Dag 1

11.25 Avresa Nynäshamn – Visby (Lunch och konferens ombord)
14.55 Ankomst Visby
15.15 Transport Visby- Ljugarn
16.30 Inkvartering i semesterstugor
17.00 Så Mycket Gotland!
19.30 BBQ på stranden

 

Dag 2

09-12 Utekonferens
12.00 Lunch
13.00 Expedition Gotland
18.00 Målgång Expedition Gotland
20.00 Gotlandkalas på logen

</xx.xx >

Dag 3

xx.Xx Frukost
10.00 Transport till Visby
12.00 Lunch
13.00 Konferens
16.00 Avslut konferens
17.00 Skål för världsarvet!
19.30 Middag på Lindgården

Dag 4

xx.Xx Frukost
09.00 Konferens
12.00 Lunch

13.00 Egen tid i Visby
15.30 Samling vid hamnterminalen
16.30 Avgång Visby – Nynäshamn
19.45 Ankomst Nynäshamn

Kontakta oss.

7 + 15 =

Gotlands ledande eventbyrå

Sedan 2006 har vi arrangerat konferenser och möten på Gotland och med tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

Anlita oss, ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi tänker både på miljön och att vi vill ha en levande ö, varav vi har ambitionen att alltid tänka lokalt när vi köper in våra tjänster och produkter. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.