Almedalen lokaler och ytor.

Almedalsveckan 2024.

Vill ni hyra en central yta eller lokal i Almedalen för Almedalsveckan 2024? Centrala lokaler på Almedalsveckan är hjärtat och pulsen av denna årliga politiska händelse. Hansa Event erbjuder flera av de mest centrala ytorna som ligger nära Almedalsscenen. Vi har ett brett och varierat utbud av storlekar, lokaler, och platser för er att hitta den lösning som passar bäst för ert engagemang under Almedalsveckan 2024. Våra ytor kan nyttjas för seminarium, debatter, mingel, middagar, möten och exponering.

 På våra ytor hjälper vi till med allt som ni kan tänkas behöva för att göra er mötesplats så attraktiv som möjligt. Det kan vara teknik, catering, branding & tryck, dekor och design, projektledning, personal, säkerhet och mycket mer.

Våra lokaler och ytor.

Hitta er plats i Almedalen 2024.

Garveriet, Almedalen-lokal och yta

Garveriets trädgårdar.

Precis intill Almedalen scen ligger denna lummiga trädgård i Almedalens mest exklusivaste läge. Här finns en stor mingelyta precis intill scenen, en stor luftig konferenslokal, en mingelyta precis intill Almedalens scen utan insyn och en härlig mötesmiljö för mindre möten. Här erbjuder vi olika ytor för olika typer av evenemang i ett oslagbart läge.

Hansaplatsen

Hansaplatsen.

Söker ni centrala ytor för större seminarium, debatter och mingel? Då är Hansaplatsen något för er. Ca 50 meter från scenen i Almedalen bygger vi en arena med fyra till fem enksilda ytor för seminarium, mingel och möten. Varje yta har ett seminarietält med plats för upp till 80 sittandes samt en loungeyta för mingel och möten på ca 100–150 kvm.

Trädgården ligger centralt i Visby

Donners trädgård.

Intill Donnerska huset ligger deras avskilda men centrala innergård. Här finns alla möjligheter att bygga upp egna arenor, seminarium och debatter i sköna miljöer och bjuda in till avskilda mingel bara ett stenkast från Almedalens scen.

Hansatorget.

Med ingång från Donnersgatan hittar ni denna innergård. Liten med stor potential. Bjud in era VIP-gäster för mindre möten eller mingla med upp till 40 personer.

Takterrassen

Takterrassen.

Takterrassen ligger i Donnerska huset med i gång från Hamngatan. Terrassen ligger i vackert söderläge med fin utsikt över Visby innerstad samtidigt som det är en avskild yta som passar perfekt för seminarium, mingel och middagar för upp till 40 personer.

Hörsalen.

Hörsalen ligger i Donnerska huset och är en stor och luftig Plats för 70 sittandes i gradäng. Här finns teknik, ljudtekniker och en färdig lokal att hålla seminarier och debatter eller presskonferenser. Hyrs förmiddag, eftermiddag, kväll eller heldag.

Stavfa mötesrum.

Stafva mötesrum är en mindre men avskild lokal med plats för upp till ca 30 personer. Mötesrummet passar perfekt för det avskilda samtalet eller för att hålla mindre workshops. Lokalen är utrustad med projektor och Whiteboard och kan möbleras med långbord, runda bord eller bara stolar.

Stora Salen

Stora Salen.

Stora Salen på Joda är en modern, stor och luftig lokal som ligger centralt i Visby hamn ca 300 meter från Almedalens scen. Här finns möjlighet att ha seminarium på dagen för att sedan ha mingel och middag, på kvällen.

Lilla Baren, Almedalen-lokal

Lilla Baren.

I lilla baren huserar ni i ett anrikt hus med bjälkar i taket och kalkstensväggar. Mitt i händelsernas centrum och med utsikt över den inre hamnen utanför, har ni denna lokal för seminarier eller måltider. I biosittning ryms upp till 50 personer.

Innergården

Innergården.

Mitt i smeten vid inre hamnen hittar ni denna avskilda eventyta. Den fungerar perfekt som seminarieplats eller mingelyta, oavsett om det är dag eller kväll. Tältet rymmer 80 personer sittandes, och hela ytan lämpar sig för mingel och aktiviteter för upp till 200 personer.

Kontakta oss.

Hör gärna av er och berätta vilka behov ni har för Almedalsveckan så hjälper vi er gärna.
Välkomna med er förfrågan!

Almedalen