Teambuilding Gotland

Gotlands ledande eventbyrå.

Vi skapar en helhetslösning för er.

Vi är en eventbyrå på Gotland som planerar och genomför er konferens och teambuilding. Oavsett om ni väljer ett färdigt paket för konferens och teambuilding på Gotland eller en skräddarsydd lösning så kan ni fokusera på ert företags utveckling och låta oss ta hand om helheten och alla bokningar, för att kvalitetssäkra en riktigt bra totalupplevelse.

Kanske vill ni att vi möter upp på ert kontor i Göteborg, för att ta er hela vägen till Gotland? Vi kan även chartra att flygplan, mjukstarta redan på färjan eller möta upp i hamnterminalen med alla biljetter incheckade och klara. Från start till mål skräddarsytt efter era behov – ni kan slappna av och fokusera på er upplevelse.

Väl på plats har vi med vår erfarenhet och stora kontaktnät möjlighet att skapa en röd tråd genom hela programmet. Kanske vill ni variera konferenslokal, lägga in mer tid för teambuilding och aktiviteter, eller variera middagslokal från beachparty till en medeltida källare.

Aktiviteter & middagar.

Läs mer om vad vi kan göra för er.

Kompletta konferenspaket.

Inspireras och kolla in vad vi har gjort.

Kontakta oss.

11 + 12 =

Konferens och teambuilding på Gotland

Visby-paketet

I detta paket får ni det mesta och bästa av Visby samtidigt som det finns gott om tid för kreativt arbete i konferenssalen.

I Visby kommer vi ta med er på en annorlunda pubrunda tillsammans med en av våra unikum till ciceron. Middagar på anrika restauranger och spännande aktiviteter som involverar en del myter och hemligheter.

Äventyrspaketet

Vårt populära äventyrspaket passar de företag som är ute efter att fortsätta bygga laget mot framtidens höjder. Här är det mycket fokus på teambuilding och att som grupp komma hem som ett starkare team. Teambuildingen kombineras självklart med konferensmöjligheter.

Solnedgång över Visby

Så mycket bättre!

Detta paket passar den något mindre gruppen som gillar att bjuda på sig själva.

En resa som både kommer att ge er massor av intryck med allt från gutniskt kulturarv, magiskt vackra miljöer samt en riktigt genuin upplevelse som avslutas med en fartfylld kväll.

Ladan, konferens Gotland

Magiska Fårö

Norr om Gotland ligger Fårö, världsberömt för sin magiska natur, raukfält, arvet från Bergman och en plats man bör ha besökt under sin livstid. I samma sekund som vi lämnar huvudön och tar oss över sundet händer det någonting med oss alla. Storstadens stress blir ett minne blott, här på Fårö är det tyst och lugnt. Här finns det plats för er att kunna fokusera och reflektera.

Konferens på Gotland - unika möten med de gotländska raukarna, Fårö

Going active

Vårt fokus på hälsa blir allt större och med ”Going Active” så kombineras konferensen med att vara i rörelse vilket stärker både teamet och individen.

En aktiv teambuilding och konferens på Gotland

Padelkonferens

Om ni precis som vi inte kan få nog av padel så är detta padelpaket något för er, kombinera Visby och allt vad det har att erbjuda med padel och konferens!

Padel-konferens aktivitet. Gotland erbjuder spel på fina utomhusbanor i samband med konferensen.

Mer om teambuilding på Gotland

Vare sig ni är på jakt efter ett konferenspaket med fokus på teambuilding, en destination att utbilda er personal på eller om ni bara vill slappna av ute i naturen är Gotland troligen precis vad ni söker. Utifrån era önskemål skräddarsyr och anpassar vi er teambuilding med ett enda mål: Att det ska överstiga era förväntningar.

Varför ska man välja att lägga teambuildingen på Gotland?

Anledningarna att besöka Gotland är många. På Sveriges största ö möts ni av en unik natur, kreativa och exceptionella matkreatörer, en spännande historia, kritvita stränder och åtskilliga sevärdheter. Var och en erbjuder en upplevelse i sig. Alla tillsammans, dagar man aldrig glömmer.

Genom våra upplevelser erbjuder vi möjligheten att fly vardagen för ett ögonblick. Med hjälp av våra lokala entreprenörer och vår expertis på plats kan vi anpassa upplevelsen helt efter era önskemål. Kontakta oss för offert.

Konferenser, upplevelser och företagsevent Visby på Gotland. Vi finns här och erbjuder kostnadsfri konsultation.

Var kan man ha teambuilding på Gotland?

Vi erbjuder teambuilding, konferens och upplevelser över hela ön. Varför inte ta er ut till Fårö? Den magiska ön som är världsberömd för sin unika natur och sina magiska raukfält gör det lätt att glömma all stress och press under konferensens gång. Den perfekta tillflykten från vardagen.

För det mer äventyrslystna teamet, som vill lämna teambuildingen starkare både fysiskt och som grupp erbjuder vi ett ”going active”-alternativ eller ett ”äventyrspaket”. Här kan båda paketen kombineras med mer traditionella konferensaktiviteter för att kunna erbjuda det bästa av två världar, från Kneippbyn i väst till Ljugarn i öst. Ett annat alternativ är en ”padelkonferens” om ni precis som oss har fastnat för denna fantastiskt roliga sport.

För dem som är sugna på att släppa loss och känna sig som en kändis för några dagar erbjuder vi ett ”Så mycket bättre”-paket på Grå Gåsen i Burgsvik. Här kör vi ett teambuildingpaket som är designat kring det rikskända TV-programmet med samma namn. Naturligtvis inkluderar detta musik, sång, och middagar i Gåsens Lada med många skratt.

Surfcamp. Boka konferens året om på ett av Gotlands alla smultronställen.

Olika årstider för konferens på Gotland

Vårkonferens på Gotland

Det här är tiden då naturen börjar vakna till liv och de kala vintervyerna försiktigt börjar grönska. För er som vill njuta av ett Gotland utan att trängas med alla turister är det här det perfekta tillfället.

Sommarkonferens på Gotland

Sommaren på Gotland säljer sig själv. Kritvita stränder, ett kvällsljummet Visby, Almedals- och Medeltidsveckan lockar besökare från hela världen. Ett intensivt stadsliv i en livs levande medeltidsmiljö, med ängar och blommande dikesrenar strax utanför, vem blir inte sugen?

Höstkonferens på Gotland

Många tycker att hösten är den bästa årstiden på ön. Sommarvärmen dröjer sig kvar och man kan mysa runt på ön i lugn och ro. På restaurangerna kan man njuta av lokal matlagningskonst utan köer och trängsel.

Vinterkonferens på Gotland

En teambuilding under vintern blir ofta fokuserad, intim och lugn. Upplevelser som under sommaren är under hårt tryck av turister kan man över denna tid uppleva helt för sig själv. För att inte tala om den nästan sagolika stämningen som lägger sig över ön ihop med vinterlandskapet.

Kontakta oss för mer information genom att fylla i din e-post och telefonnummer i formuläret ovan. Tillsammans skräddarsyr vi en teambuilding på Gotland, just för er.

Kompletta lösningar hela vägen från idéstadie till hemresa. Vi garanterar skönt flow från start till mål.

Följ oss gärna!

Läs mer
om oss.

Konferens-bloggen.