Going Active

Vårt fokus på hälsa blir allt större och med ”Going Active” så kombineras konferensen med att vara i rörelse vilket stärker både teamet och individen. 

Resan börjar i Nynäshamn där ni kliver ombord och resan börjar med en lunch i restaurangtorget innan ni tar er in i konferenslokalen. Att ha konferens ombord är ett mycket bra sätt att både komma igång med det kreativa arbetet snabbt, men också ett sätt att använda restiden på absolut bästa sätt.

Väl på plats står bussen redo att ta deltagarna 3 km söderut, Kneippbyn, där alla checkar in och bor i stugor, alla med havsutsikt! Efter incheckningen är det fritt för deltagarna att nyttja Padel och tennisbanor, både MTB och vanliga cyklar står uppställda, 25-meterspoolen är öppen för de som önskar simma och det finns fantastiska löparspår runt hörnet. Lite senare på kvällen så tänds lagunen upp och en BBQ-buffé dukas fram samtidigt som DJ:n spelar bakgrundsmusik.

Dag 2 börjar med konferens och efter lunch är det dags för den stora tävlingseftermiddagen. Hur tävlingen ser ut kommer vi fram till gemensamt, men ett förslag är att tävlingen består av löpning, MTB/cykel och simning. Det finns självklart olika klasser beroende på stundande form, men kanske har ni redan ett par månader tidigare börjat förbereda er gemensamt på företaget inför denna tävlingseftermiddag? Efter målgång så väntar en ”After aktivitet” där alla bjuds på underhållning, mat och dryck. Lite senare serveras kvällens middag på Solsidan med möjlighet att se en av Sveriges vackraste solnedgångar.

Dag 3 börjar likt dag 2 med konferens och lunch innan det är dags att checka ut och ta sig mot Visby där alla för lite egen tid för att strosa runt i gränderna innan det är dags att börja bege sig mot hamnterminalen och återfärd mot fastlandet.

(Det självklart att byta ut avreseort från Nynäshamn till Oskarshamn eller välja flyg istället för båt, dock avvikande avgångstider)

Dag1
14.55 Ankomst Visby
15.15 Transport Visby- Kneippbyn
16.30 Inkvartering i semesterstugor
17.00 Egen tid för padel/tennis/löpning/MTB/cykling/yoga/simning
19.30 BBQ vid lagunen
Dag 2
xx.Xx Frukost
09.00 Konferens
12.00 Lunch
13.00 Tävlingseftermiddag
16.00 After Beach
19.30 Middag Solsidan
Dag 3
xx.Xx Frukost
09.00 Konferens
12.00 Lunch
13.00 Egen tid i Visby
15.30 Samling vid hamnterminalen
16.30 Avgång Visby – Nynäshamn
19.45 Ankomst Nynäshamn

Fakta (nedanstående ingår i priset):

 • Resa: Båtresa med Destination Gotland T/R (inklusive lunch ombord)
 • Konferens ombord: På resan till Visby
 • Transport: Visby – Kneippbyn T/R
 • Boende: Logi i stugor i två nätter, Kneippbyn
 • Fri tillgång: Padel & tennisbanor, 25-metersbassäng, MTB och vanliga cyklar
 • Middagar: BBQ-buffé (dag 1) och 3-rättersmiddag, Solsidan (dag 2)
 • Konferens: Två halvdagarskonferenser inkl fika och lunch
 • Aktiviteter: Tävlingseftermiddag
 • Övrigt: Projektledning och värdar från Hansa Event
 • Pris: Från 5 995 kr/person exkl. moms. Priset kan variera beroende på val av hotell och tillgänglighet.
 • Passar: Grupper i storleken 20-200 personer