Bäst i Test


Det är dags att gnugga geniknölarna och tänka utanför boxen, här har ni arrangemanget som blandar roliga och säregna uppgifter och sätter deltagarna på prov. Det gäller att med kreativa handlingar samla ihop så många poäng som möjligt. Det kommer krävas mer kunskap och teknik än styrka för att lösa dessa klurigheter.

 

Ni kommer att få information gällande dagens aktivitet och dess innehåll och upplägg. Ni kommer att uppmuntras och utmanas att tänka kreativt, lösningsorienterat och utanför boxen.
Ni kommer att tilldelas blandade uppgifter där det krävs allt från ert egna tänkande till att med hjälp av olika saker kunna lösa uppgiften ni ställs inför. Inspirationen till denna tävling kommer från SVTs kända tv program ”Bäst i test”.
Det kan handla om att med hjälp av få hjälpmedel förflytta olika ting på utsatt tid, förstå instruktioner på andra språk eller att lyckas lösa problemet utan att veta vad problemet är.
Detta är en mycket prestigefylld utmaning där kvalifikationerna inte sitter i personens stryka eller smarthet utan mer i hur kreativ personen är. Det är en tävling där facit saknas och det aldrig går att förutse vinnarna. Vem är bäst i test?
Fakta:
Passar bäst till grupper i storleken 10-50 personer
Tid:
Cirka 2 timmar


Kombinera gärna med Skål för världsarvet