Matmuren

Matmuren är en av öns största aktörer när det gäller catering och driver dessutom Bistro Borgen som är en året runt-öppen krog samt tre säsongsöppna krogar; Frimis krog, Medeltidskällaren Bistra Haren och Mango kök & bar. Matmuren har ett stort produktionskök som möjliggör att man klarar att förse riktigt stora grupper på över 1000 personer med högkvalitativa matupplevelser.

När det gäller inrikting på mat så är det kundens önskemål som får styra samt att man aldrig gör avkall på kvaliteten på råvaror och att man lagar all mat från grunden.

Matmurens styrka som cateringleverantör är dels att de har till gång till fantastiska lokaler som Hansa Events favoriter Frimis källare och Frimis trädgård, dels att man är lyhörd gentemot kunden. Efter 26 år i branschen har man arbetat upp en grym erfarenhet, Matmuren har en mycket vass funktion för logistik och planering och därmed en väldigt hög leveranssäkerhet.

Tankar om Hansa Event: En perfekt partner, ordning och reda, levererar alltid glada och nöjda gäster vilket gör det både roligt och lätt att genomföra vår del av upplevelsen. /Claes Jonsson

Fakta:

  • Läge: Centralt i Visby. Huvudkontor och produktionskök i Bistro Borgen + tre säsongsöppna krogar.
  • Antal gäster: Klarar sällskap på över 1000 personer.
  • Webbplats: www.matmuren.se