Gotlands Cykeluthyrning

Det bästa sättet att uppleva Gotland och dess natur är från en cykel, därför är det ett självklart val för oss att samarbeta med Gotland Cykeluthyrning. På natursköna vägar tar du dig enkelt runt hela ön. Skogsstigar och backar leder ofta till platser som blir till minnen för resten av livet.

Gotlands Cykeluthyrning har funnits sedan början av 70-talet och arbetade då upp ett stort intresse för att uppleva Gotland på cykel. Sedan dess har de varit den ledande uthyrningen på ön med stor erfarenhet och kompetens när det gäller allt från skolklasser och campingpaket till äventyrsresor och stora konferenser.

Här får man service och kvalité på hela paketet. Man har totalt 800 cyklar av hög kvalité av kända märken som Crescent och Monark samt populära Bianchi att välja mellan. Förutom cyklar finns det även turisttåg och mopeder att hyra. En bra produkt med Gotland runt-service som innebär att man alltid hjälper till på plats om det uppstår problem.

Behöver du ha cyklar levererade till hotellet? Andra sidan Gotland? Då levererar GCU cyklarna dit, du väljer. Genom deras utmärkta service och kvalité får du grym upplevelse.

Tankar om Hansa Event: Jobbar för det genuina och använder Gotlands landsbygd på ett utmärkt sätt. Hansa Event sätter alltid kunden och oss partners i fokus. ”Det löser sig” sägs det ofta i våra samarbeten, och Hansa Event löser alltid allt! /Björn Wallenström

Fakta:

  • Läge: I centrala Visby ner vid hamnen
  • Avstånd till flygplats: 4 km
  • Avstånd till färja: 300 m
  • Antal cyklar: 800
  • Turisttåg: Tar 55 personer
  • Webb: www.gotlandscykeluthyrning.se