Konferens Visby

Gotlands ledande eventbyrå.

Planerar ni nästa konferens i Visby? Kontakta oss så hjälper vi er med helheten – resa, hotell, middagar, aktiviteter och konferenslokaler. Vi har erfarenheter av både större och mindre grupper och företag. Vill ni konferera i moderna konferensrum eller i en kongresshall, inspireras i en medeltida ruin eller få igång kreativiteten med en konferens ute vid havet? Vi hjälper er planera, arrangera och genomföra en konferens i Visby eller kanske någon annanstans på Gotland som passar just ert företag. Vi hjälper er såklart också med resa, hotell, middagar och konferensaktiviteter.

Aktiviteter & middagar.

Läs mer om vad vi kan göra för er.

Kompletta konferenspaket.

Inspireras och kolla in vad vi har gjort.

Kontakta oss.

1 + 11 =

Mer information om konferens i Visby

Att lägga en konferens i Visby är en unik upplevelse. Ön och allra helst Visby har en händelserik historia som avspeglar sig inte minst i maten. Som en gammal handelsstation har detta medfört att kulinariska smaker har stannat kvar och utvecklats i takt med den lokalproducerade matens framfart. I dag kan vi stolt även säga att många internationellt kända kockar driver restaurang i Visby och i andra socknar på ön.

För att ni ska få uppleva mer av staden och Gotlands spännande historia finns det en rad olika aktiviteter som tar er tillbaka i tiden. Många utav dessa är lagda utomhus, allt för att ni som konferensgäster även ska få ta del av Gotlands unika natur och kulturarv. Visby förknippas ofta med högsommar, men vi på Hansa Event anser att staden och ön i största allmänhet är en destination som passar för konferens året om.

Varje årstid är unik för ön och vissa hävdar även att den har en femte årstid. I september och oktober, då havet fortfarande är badvänligt och soltimmarna ännu är många- samtidigt som hösten börjar visa sig i vår vackra natur med dess olika färger. Så varför inte lägga en konferens här under vår femte månad? 

Välkommen på konferens i Visby med upplevelser i fokus.

Vad kan man göra under en konferens i Visby?

Att boka en konferens i Visby eller någon annanstans på Gotland med hjälp av oss på Hansa Event innebär att ni har många olika valmöjligheter, helt beroende på vilken typ av konferens ni är ute efter. Vi har flera klara konferenspaket men vi kan självklart även skräddarsy ett paket helt efter era önskemål. Läs nedan korta beskrivningar av de olika paketen vi har satt ihop.

Visby-paketet

I vårt Visby-paket får ni uppleva staden på bästa sätt enligt oss. Konferensen börjar redan på båten för att utnyttja restiden på absolut bästa sätt. Vi möter er när ni anländer till hamnen och hjälper er med att checka in på ert hotell. De kommande tre dagarna innefattar två konferenstillfällen, en guidad pubrunda, middagar på anrika restauranger och en aktivitet som vi kallar världsarvets hemlighet.

Det finns dessutom självklart tid för att upptäcka staden på egen hand för den som vill. Låter det intressant? Läs mer om Visby-paketet för specifikt programförslag och priser.

Upplev Gotland genom Visby-paketet och allt vad hela ön erbjuder

Äventyrspaketet

Detta är ett utav våra populäraste paket där teambuilding är nyckelordet. Här blir ni hämtade med en buss som tar er från Visby, ut till andra sidan ön. Väl på plats kommer ni att checka in i stugor och bli utrustade med varsin cykel. Förbered er på ett möte med personer som definieras som ”riktigt lokala kändisar” och en BBQ-buffé på stranden. Äventyret fortsätter med konferens utomhus bland Gotlands berömda Raukar, en riktigt teambuilding-utmaning som vi kallar för Expedition Gotland. Sedan avslutas dagen med ett riktigt Gotlandskalas.

Knyt ihop säcken i Visby med konferenser, guidad pubrunda och 3-rätters middag hos en av stans bästa krogar. Låter de intressant? Läs mer om Äventyrspaketet för specifikt programförslag och priser.

Upplev Gotland med spännande möten, de berömda raukarna och avsluta på känd Gotlands restaurang

Så mycket bättre!

Konferenspaketet som passar den lite mindre gruppen som gillar att bjuda på sig själva. Konferensen börjar redan på båten för att få ut maximalt av tiden och få igång eran kreativa sida redan från start. Vid ankomst blir ni hämtade med buss som kör er söderut till hotell Grå Gåsen i Burgsvik där ni bor som riktiga stjärnor, på samma ställe som ”Så mycket bättre” har spelats in. Middagarna intas givetvis i den berömda ”Gåsens Lada”.

Under dag två kommer ni tilldelas en låt som vardera lag ska framföra under kvällens middag. Förbered er på en kväll med skratt och total succé. Avsluta den stjärnglammiga vistelsen med konferens och lunch innan det är dags att ta båten tillbaka från Visby hamn och återgå till den normala vardagen. Låter de intressant? Läs mer om Så mycket bättre! för specifikt programförslag och priser.

Så mycket bättre konferens på hotel Grå Gåsen för den lite mindre gruppen

Magiska Fårö

Detta konferenspaket är för er som vill ha en världsunik kultur-inspirerad konferens. Upplev Bergmans Fårö och magiska raukfält en timmes färd norr om Visby. Ni checkar in i era rum på Stora Gåsemora som ligger på Fårös östra sida. Oavsett vilken årstid ni väljer att lägga er konferens här, kommer denna magiska plats ge er en enastående naturupplevelse. Upplev en middag i ett flera hundra år gammalt lammhus där det serveras lokala råvaror från Fårö och i värsta fall andra närliggande gårdar.

På magiska Fårö får ni uppleva en mix av kultur, natur och sevärdheter tillsammans med en teambuilding i medeltid miljö. Låter det intressant? Hitta mer information om Magiska Fårö för specifikt programförslag och priser.

Konferera vid havet med fantastisk natur på magiska Fårö

Going Active

Här stärker ni både teamet och individen, med konferenser på förmiddagarna och äventyr på eftermiddagarna. Teambuildingen börjar redan på färjan över för att maximera tiden. Ni kommer checka in på idylliska Kneippbyn, tre kilometer söder om Visby- där ni kan välja bland en rad olika aktiviteter innan det väntas en BBQ-buffé i lagunen med skön bakgrundsmusik från DJ:n. Kanske har ni redan innan börjat förbereda er för nästa aktivitet, eftermiddagens stora tävling.

Välj mellan olika aktiviteter eller att ni gemensamt kommer fram till en aktivitet. Kvällen avslutas med ”after aktivitet” där ni kommer äta middag framför en av Sveriges vackraste solnedgångar. Avsluta med strosa runt i Visby på egen hand. 

Låter de intressant? Läs mer om Going Active för specifikt programförslag och priser.

Välkommen till Kneippbyn, strax söder om Visby för en fantastisk upplevelse

Padelkonferens

Har ni också fastnat för Padel precis som stora delar av Sverige? Vi har skapat ett konferenspaket där det finns möjlighet att utgå ifrån denna trendiga sport. Möt lokala lag eller varför inte ta hjälp av en licensierad padeltränare. Börja med att ha konferens på färjan för att maximera tiden innan ni checkar in på ett hotell i Visby.

Lägg in padel under eftermiddagarna och avsluta kvällarna i Visby på någon av stans berömda restauranger. Hitta den där balansen för att bygga ett team både i någon av våra konferenslokaler och på padelbanan. Avsluta det hela med en Americano. Låter det intressant? Hitta mer information om Padelkonferens för specifikt programförslag och priser.

Padel och konferens, välkommen till Kneippbyn, strax söder om Visby för en fantastisk upplevelse

Varför ska man boka sin konferens i Visby?

Gotland, och allra helst Visby är en perfekt destination för både stora och små konferenser. Allt ifrån en liten ledningsgrupp till stora kongresser går att genomföra på ett unikt sätt med boende- och konferenslösningar helt utefter era önskemål. Vi på Hansa Event har arrangerat konferenser här sedan 2006 och våra hjärtan klappar verkligen för ön. Med vår lokalkännedom och erfarenhet av konferenser kommer vi skapa en unik helhetsupplevelse för just er konferens i Visby.

Vi tar med er bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka ön från vårt perspektiv, gotlänningens.

Kompletta lösningar hela vägen från idéstadie till hemresa. Vi garanterar skönt flow från start till mål.

Följ oss gärna!

Läs mer
om oss.

Konferens-bloggen.