Företagsevent Visby

Gotlands ledande eventbyrå.

Vi är en eventbyrå på Gotland som planerar och genomför ert företagsevent på plats i Visby. Med Gotland som vår hemmaplan kan vi ön på alla våra fingrar och med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för ett lyckat företagsevent i Visby. Oavsett om ni önskar en middag i en medeltida källare, en glamourös gala i en ruin, invigning av en ny lokal eller mingel med havet som utsikt så vågar vi lova ett lyckat event.

Gotland och Visby är vår hemmaplan, välkommen hit.

Aktiviteter & middagar i Visby.

Stora som små grupper, strävar vi alltid efter att göra era möten till en speciell upplevelse. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Visby från vårt perspektiv, gotlänningens. Vi är med under hela resans gång för att säkerställa att ni får en äkta gotländsk upplevelse med hög kvalitet genom hela programmet.

Vi arrangerar aktiviteter, utflykter och mat-upplevelser som gör att det blir ett möte värt att minnas. Hos oss hittar du ett brett utbud av färdiga aktivitetspaket som passar utmärkt för ett lyckat event, en givande konferens eller en minnesvärd kick off för ert företag.

Läs mer om vad vi kan göra för er.

Kompletta konferenspaket.

Vi brinner verkligen för Gotland, och lägger en stor ära i att få planera och genomföra era event, möten och konferenser. Oavsett om ni väljer ett färdigt konferenspaket inne i Visby eller en skräddarsydd upplevelse någon annanstans på Gotland så kan ni fokusera på ert företags utveckling och låta oss ta hand om helheten och alla bokningar, för att kvalitetssäkra en riktigt bra totalupplevelse.

Vare sig ni är på jakt efter ett konferenspaket med fokus på teambuilding, en destination att utbilda er personal på eller om ni bara behöver slappna av ute i naturen är Gotland troligen precis vad ni söker. Utifrån era önskemål skräddarsyr och anpassar vi konferenspaketet med ett enda mål: Att det ska överstiga era förväntningar. 

Inspireras och kolla vad vi har gjort här.

Kontakta oss.

13 + 6 =

Kompletta lösningar hela vägen från idéstadie till hemresa. Vi garanterar skönt flow från start till mål.

Följ oss gärna!

Läs mer
om oss.

Konferens-bloggen.